inofolic kullanıp hamile kalanlar.....

35_oz

Allahım Ol De ve Olsun
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.394
300
arkadaşlar,benim reglim düzenli,yumurtamda oluşuyor fakat kalitesi düşük oluyor sanırım,bu ilacı pko olanlara vermiş doktorlar,sizce ben kullansam olurmu çünkü ben pko değilim,gebe kalamıyorum bir yardım edin ,desteğinize ihtiyacım var......

arkadaşlar desteklerini bekliyoruz,inofolik kullnıp gebe kalanlar bizlere umut olsun,

canım bende kullanıyorum 3 aydır, pko var gibide yok gibide bende. ama hamile kalamadım henüz. araştırdım inofolic kullanıp ilk ayda hamile kalanda var aylarca kalamayanda. sanırım her bünyeye etkisi başka. eğer doktor verdiye kullan bence

bana doktor vermedi forumda okuyunca denemek istedim,siz nasıl kullanıyorsunuz

ben sabah 2, akşam 2 aç karnına alıyorum ama doktorum önerdi. doktora danışıp alın derim

inşallah sifa olur canım,olmasa bir doktora danışayım,

arkadaşlar inofolic kullanan ve bu sayede hamilelik yaşayan varmı

canım ben geçen ay kullanmaya başladım. bugün-yarın 3. kutuya başlayacam. aç karnına sabah 2 akşam 2 içiyorum.
sen ne yaptın?

Merhaba. Bende pko yok hamile kalmami kolaylastirsin diye verdi doktor günde 4 ölçek. Ictikten sonra bel de ve kasikta ağrı yapıyor mu?

Kime sorsam bende olmadı diyor( ben ölüyorum saniyorum bu ağrıyan dolayi hergün ( peki sana yardimci oldu mu bu ilaç?
ben sadece bir ay kullandım canım, hamile kalamadım. ama kullandıkları ilk ay hamile kalan çok arkadaş var. belki bayramdan sonra tekrar başlarım.

ben sadece bir ay kullandım canım, hamile kalamadım. ama kullandıkları ilk ay hamile kalan çok arkadaş var. belki bayramdan sonra tekrar başlarım.

Anladım canım. Hayirlisi artık :) bebis diye okumadigim şey kalmadı :)) umarım bende ill bu aydan kalırım hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…