bende bu ay kullanmaya basladim bende pko yok gunde 1 tane iciyorum sadece .. sende gelisme var mi cnmarkadaşlar inofolic kullanan ve bu sayede hamilelik yaşayan varmı
canım ben geçen ay kullanmaya başladım. bugün-yarın 3. kutuya başlayacam. aç karnına sabah 2 akşam 2 içiyorum.arkadaşlar inofolic kullanan ve bu sayede hamilelik yaşayan varmı
canım ben geçen ay kullanmaya başladım. bugün-yarın 3. kutuya başlayacam. aç karnına sabah 2 akşam 2 içiyorum.
sen ne yaptın?
bende hiç yapmamıştı canım bilemiyorum. tabi herkeste farklı etkiler yapabilirMerhaba. Bende pko yok hamile kalmami kolaylastirsin diye verdi doktor günde 4 ölçek. Ictikten sonra bel de ve kasikta ağrı yapıyor mu?
bende hiç yapmamıştı canım bilemiyorum. tabi herkeste farklı etkiler yapabilir
ben sadece bir ay kullandım canım, hamile kalamadım. ama kullandıkları ilk ay hamile kalan çok arkadaş var. belki bayramdan sonra tekrar başlarım.Kime sorsam bende olmadı diyor( ben ölüyorum saniyorum bu ağrıyan dolayi hergün ( peki sana yardimci oldu mu bu ilaç?
ben sadece bir ay kullandım canım, hamile kalamadım. ama kullandıkları ilk ay hamile kalan çok arkadaş var. belki bayramdan sonra tekrar başlarım.
ben de öyleyim canım ama kendimize ediyoruz. biz stres yaptıkça hamile kalamıyoruzAnladım canım. Hayirlisi artık :) bebis diye okumadigim şey kalmadı :)) umarım bende ill bu aydan kalırım hamile