- 19 Mart 2016
- 69
- 34
- 34
-
- Konu Sahibi yeni-gelin-ey
Bende merak ediyorum aratirdigim kadariyla kullanip hamile kalan var deneyimli olanlar var mı merak ettim inşallah bebis olur deneyimini sen tirisn bat kaç ne zamandir kullanıyorsun tatlımBende bu ay kullanıyorum glukofenle beraber sorunun cevabını bende cok merak ediyorum
İki aydir kullaniyorum pkolu oldugum icin batta tam net olmuyor ama 35.gunumdeyim normalde adet olma zamanlarimdayimBende merak ediyorum aratirdigim kadariyla kullanip hamile kalan var deneyimli olanlar var mı merak ettim inşallah bebis olur deneyimini sen tirisn bat kaç ne zamandir kullanıyorsun tatlım
İki aydir kullaniyorum pkolu oldugum icin batta tam net olmuyor ama 35.gunumdeyim normalde adet olma zamanlarimdayim
Bu ay umudum yok. Ben 2. İcin ugrasiyorum 11 aydir bu 11 ay icinde araliklarla 3 kez klomen kullandim ilk ikisinde yumurta gelisti 2 3 tane ama sonuncuyu bu ay kullandim 14.gun kontrole gittim dr vucudun klomene direnc saglamis yumurta gelisimi olmamis dedi adet olunca gel dedi igne tedavisine baslicakmisizİnşallah olamazsın güzel haberler verirsin tatlım sonuçları haber ver
Bu ay umudum yok. Ben 2. İcin ugrasiyorum 11 aydir bu 11 ay icinde araliklarla 3 kez klomen kullandim ilk ikisinde yumurta gelisti 2 3 tane ama sonuncuyu bu ay kullandim 14.gun kontrole gittim dr vucudun klomene direnc saglamis yumurta gelisimi olmamis dedi adet olunca gel dedi igne tedavisine baslicakmisiz
Ne zaman kullanmaya başladın canım ben suan regliyim baslasam mı bilemedim inşallah bir sonuç alırızben bu ay başladım inofolic kullanmaya bakalım yardımı olacak mı ?
Ne zaman kullanmaya başladın canım ben suan regliyim baslasam mı bilemedim inşallah bir sonuç alırız
ben adetim bittiği gibi başladım canım.. sabah aç karnına içtim.. hala her gün içiyorum.. başlayabilirsin şuan bir sıkıntı yok.. benim adetimin bitmesi haftasonuna denk geldiği için öyle olmak durumunda kaldı :)
Peki canım inşallah işe yarar ben biraz acele ediyorum neden se eşim istemiyor takma diyor ama olmuyor iste takiyorum
eşin haksız sayılmaz canım yaaa.. çok takmamak gerekli.. yani ne kadar takarsan o kadar hamile kalman zorlaşıyor.. ben ilk hamileliğimde bu kadar bilinçli değildim regl 10 gün geçti ablamlarla teyzemin zoruyla test yapmıştım.. şimdi ikinciyi istiyorum ve daha farklı oluyor ister istemez acaba oldu mu olmadı mı belirtim var mı diye aklımdan sorular geçiyor.. ki elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum :)
Bundan sonra öyle yapicam tatlım(yapmaya calisicam):)
İnşallah canım hayırlısıyla gelirben bu ay çok takmamaya çalışıyorum.. burda takılsam da kendimde belirti aramıyorum öyle bakalım.. inşallah hamilelik haberlerimiz gelir bu mayısta :)