1 yıl kadardır 2. bebeğimizi istiyoruz ama olmuyor doktorum bu ilacı yazdı. kullanıpta hamle kalabilen var mı aceba?
yok bende polikistik. sadece bebeğimiz olmadı. bu yumurtanı geliştirip gebeliğe yardımcı olacak dedi. umarım olurcanım bana da bunu yazdı bide glifor yazdı ben bunlar kafi olacak mı dedim evet diyetle sporla destekle dedi başka da ilaç vermedi sen bişey sormadın mı dr a sana ne dedi ben bu ilacın çok etkili olduğunu duydum canım polikistik over var mı sende canım
yok bende polikistik. sadece bebeğimiz olmadı. bu yumurtanı geliştirip gebeliğe yardımcı olacak dedi. umarım olur
pazartesi günü akşam başladım kullanmaya. akıntım normaldede hep var zaten alakalımı aceba?umarım olur peki kaç gündür kullanıyorsun onofolic i canım bide akıntı durumun nedir benim akıntım oluyor biraz sende de oluyor mu acaba
pazartesi günü akşam başladım kullanmaya. akıntım normaldede hep var zaten alakalımı aceba?
banada aynısını diyerek verdi ama hiç birşey yok malesefyok bende polikistik. sadece bebeğimiz olmadı. bu yumurtanı geliştirip gebeliğe yardımcı olacak dedi. umarım olur
İŞE YARADI MI CNM SENDE Bİ DE DÜN BEN İLK DEFA İÇTİM FECİ AĞRI OLDU YUMURTALIKLARIMDA ACABA ONDAN MI YUMURTLAMA DÖNEMİ DİYE Mİ BİLEMEDİM.Bende gecen ay kimyasal dusuk sonrasinda dr bu folikasiti verdi bebegin tutunmasina yardimci oldugunu belirtmisti
Slm canim ac karnina icersen mide bulantisi oluyor dr tok karnina icmeyi onerdi benim agrim olmadi ise yarayip yaramadigini 3 gun sonra ogrenecegim bakalim hayirlisiİŞE YARADI MI CNM SENDE Bİ DE DÜN BEN İLK DEFA İÇTİM FECİ AĞRI OLDU YUMURTALIKLARIMDA ACABA ONDAN MI YUMURTLAMA DÖNEMİ DİYE Mİ BİLEMEDİM.
Slm canim ac karnina icersen mide bulantisi oluyor dr tok karnina icmeyi onerdi benim agrim olmadi ise yarayip yaramadigini 3 gun sonra ogrenecegim bakalim hayirlisi[/Qadet günün 3 gün sonra mı?
bi de sen günde kaç tane alıyordun sabah akşam mı yoksa 1 tane mi?Slm canim ac karnina icersen mide bulantisi oluyor dr tok karnina icmeyi onerdi benim agrim olmadi ise yarayip yaramadigini 3 gun sonra ogrenecegim bakalim hayirlisi
Sabah aksam 1er tane gunde toplam 2 tane canimbi de sen günde kaç tane alıyordun sabah akşam mı yoksa 1 tane mi?
İNŞALLAH CNM RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN DUA EDİCEM SANA SEN DE BANA ET :)Pazar gunu test yapacagim bakalim olumlu bir sonuc olursa burdan paylasirim inofolic umarim ise yarar ve bebegim tutunur bu kezz
Elbette dua ederim her 3 cumlemden biri isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin ALLAHIMİNŞALLAH CNM RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN DUA EDİCEM SANA SEN DE BANA ET :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?