inofolic kullananlar???

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
333
1 yıl kadardır 2. bebeğimizi istiyoruz ama olmuyor doktorum bu ilacı yazdı. kullanıpta hamle kalabilen var mı aceba?

1 yıl kadardır 2. bebeğimizi istiyoruz ama olmuyor doktorum bu ilacı yazdı. kullanıpta hamle kalabilen var mı aceba?

canım bana da bunu yazdı bide glifor yazdı ben bunlar kafi olacak mı dedim evet diyetle sporla destekle dedi başka da ilaç vermedi sen bişey sormadın mı dr a sana ne dedi ben bu ilacın çok etkili olduğunu duydum canım polikistik over var mı sende canım

canım bana da bunu yazdı bide glifor yazdı ben bunlar kafi olacak mı dedim evet diyetle sporla destekle dedi başka da ilaç vermedi sen bişey sormadın mı dr a sana ne dedi ben bu ilacın çok etkili olduğunu duydum canım polikistik over var mı sende canım
yok bende polikistik. sadece bebeğimiz olmadı. bu yumurtanı geliştirip gebeliğe yardımcı olacak dedi. umarım olur :110:

yok bende polikistik. sadece bebeğimiz olmadı. bu yumurtanı geliştirip gebeliğe yardımcı olacak dedi. umarım olur :110:

umarım olur peki kaç gündür kullanıyorsun onofolic i canım bide akıntı durumun nedir benim akıntım oluyor biraz sende de oluyor mu acaba

umarım olur peki kaç gündür kullanıyorsun onofolic i canım bide akıntı durumun nedir benim akıntım oluyor biraz sende de oluyor mu acaba
pazartesi günü akşam başladım kullanmaya. akıntım normaldede hep var zaten alakalımı aceba?

pazartesi günü akşam başladım kullanmaya. akıntım normaldede hep var zaten alakalımı aceba?

bilmiyorum bende onu merak ediyorum akıntım arttı benim belki onlamı alakalı acaba dedim belki de havalar soğudu üşüttümmü acaba diyorum

banada aynısını diyerek verdi ama hiç birşey yok malesef :( ben bıraktım o yüzden...doktoruda bıraktım ona gitmiyorum çünkü bir buçuk yıl oldu..bu ay başka doktora başladım

kızlar merhaba bende başladım bu ilaca bugün ne gibi etkisi oluyor polikistik over a

Bende gecen ay kimyasal dusuk sonrasinda dr bu folikasiti verdi bebegin tutunmasina yardimci oldugunu belirtmisti
İŞE YARADI MI CNM SENDE Bİ DE DÜN BEN İLK DEFA İÇTİM FECİ AĞRI OLDU YUMURTALIKLARIMDA ACABA ONDAN MI YUMURTLAMA DÖNEMİ DİYE Mİ BİLEMEDİM.

İŞE YARADI MI CNM SENDE Bİ DE DÜN BEN İLK DEFA İÇTİM FECİ AĞRI OLDU YUMURTALIKLARIMDA ACABA ONDAN MI YUMURTLAMA DÖNEMİ DİYE Mİ BİLEMEDİM.
Slm canim ac karnina icersen mide bulantisi oluyor dr tok karnina icmeyi onerdi benim agrim olmadi ise yarayip yaramadigini 3 gun sonra ogrenecegim bakalim hayirlisi

Pazar gunu test yapacagim bakalim olumlu bir sonuc olursa burdan paylasirim inofolic umarim ise yarar ve bebegim tutunur bu kezz

Yaklaşık 1,5 senedir bebek sahibi olamıyorduk.Aralık ayında bir tüp bebek merkezi ile görüştük. Ocak ayı için sözleştik. Bana inofolic ve previte pozitive kullanmamı önerdi .Aynı zamanda da D vitamini.Bilmiyorum ilaçların faydası mı yoksa nasılsa tüp bebek yaptıracağız diye düşünmenin rahatlığından mıdır bu ay ilk defa pozitif sonuç aldım.
İnofolic i sabah akşam birer tane ,previte pozitive günde 1 adet, D vitamini ise günde 8 damla olacak şekilde kullandım.

Back