INOfolic kullananlar!!!

Yumurtlamadını nasıl anladın
Doktora gittim canım kist oluşmuş o söyledi yumurtlamadım zaten bilitodum ovu testim tam koyu hiç olnadı ve bu 5 gün aynı koyuluktaydı koyu ancak pozitif değil ilk kez böyle oldu daha önce bi gün tam pozitif olur ertesi gün silikleşirdi

Benim de hiç aynı koyulukta olmadı doktora gittim yumurtam vardı canım ama hiç aynı koyuluk oluşmadı kafam karıştı

ben de ocaktan beri inofolic kullanıyorum günde 1 kere bu yeni bir ürünmüş aynı zamanda şekerini de dengeler dedi doktorum

Merhaba pco luyum demissiniz uzun sure once ve suan hamilesiniz oncelikle hayrli ugurlu olsun insaAllah.bnde pco luyum ve doktorum inofolic verdi gunde 2+2 dort sase olrk.siz nasil hamile kaldiniz bilgi verir misiniz
canım ben 1 sene hamile kalamadım, aralıkta hamile kaldım ama 8 haftalıkken kürtaj oldum, 2 ay sonrada kendiliğinden kaldım, inofolic hem folikasit hemde yumurtlamaya yardımcı oluyor, ben herhangi bi tedavi görmedim ama

Probleminiz pco muydu sizin ?

Hmm anladim canm.bende 8 senedir pco yum ve alti aylik evliyim.doktora gittim ve bana iki aylik inofolic verdi.iki ay sonra gel dedi.bide dogum kontrol hapi kullaniyorum yarin hapin son gunu.bdha kullanmycm insaAllah.inofolic e iki ay devam etmem gerekiyo ve bu sure icinde hamile kalma sansim var mi ??? Evet deyin lutfen ayrica doktorum icinde seker ve un bulunan herseyi yasakladi..cok zorlaniyorum..

Tabi ki de hamile kalma ihtimali var inofolic ise yarayabilir doktor öyle dediyse dikkat et canim

Tabi ki de hamile kalma ihtimali var inofolic ise yarayabilir doktor öyle dediyse dikkat et canim
Vucut surekli tatli bisey istiyo belki adet gunu yaklastigi icin olabilir o yuzden cok usuyorum Allahim ol derse olur biliyorum dua ediyorum insaAllah bu ay ben ve benim gibi tüm isteyenlerin bu mutlu haberi aldigi ay olur.AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…