INOfolic kullananlar!!!

serenci

hadi insallahh
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
1.852
1.244
Inofolic kullanip hamile kalanlar,kalamayanlar...yan etkileri neler?birde bende çok iştah açtı sürekli yemek yiyorumsizdede ayni oldu mu?

Allah Allah ben normalde 1 öğün yerim suan 3 öğün yiyorum ve kilo almaya başladım bende ilaca baglamistim...Dr unuz ne için verdi vitamin takviyesi olarak mı yoksa tutmada yardım cı olmasi için mi dedi canim

Doktorum bana kullan dedi hamile kalmana yardimci olur ama ben hala kalmadım . Normalde benim iştahım zaten açık o yüzden ilaçla ekstra bir açılma olmadı .sana neden verdi doktorun canim

Doktorum bana kullan dedi hamile kalmana yardimci olur ama ben hala kalmadım . Normalde benim iştahım zaten açık o yüzden ilaçla ekstra bir açılma olmadı .sana neden verdi doktorun canim
Bana tutmada da yardımcı oluyor dedi...günde iki kere alıyorum sabah akşam ama bi kaç yerde denk geldim günde 2 doz çok fazla dendi,bende bilemiyorum nedir ne değildir ama kullanıyorum iste

Bana tutmada da yardımcı oluyor dedi...günde iki kere alıyorum sabah akşam ama bi kaç yerde denk geldim günde 2 doz çok fazla dendi,bende bilemiyorum nedir ne değildir ama kullanıyorum iste
Ben de günde 2 ve 2poset alıyorum bilmiyorum fazla mı doktor oyleval dedi

Kızlar bende ctsi başladım pko lu değilim sabah akşam 1 poşet yani günde toplam 2 poşet kullanıyorum dr vermedi kendim başladım siz nasıl kullanıyorsunuz

Ben de günde 2 ve 2poset alıyorum bilmiyorum fazla mı doktor oyleval dedi
bende o şekilde kullanmıştım doktor öyle dediyse kullan gıda takviyesi bunlar ilaç değil zaten
Bilmiyorum ki canım 1 öğünü bile zor yerken 48 kilodan birden 52 ye çıkınca ona bağladım bende çünkü ilaca başladığım gün 3 öğün e çıkınca

belki sende öyle olmuştur canım bilemiyorum ama zayıflamaya yardımcı demişlerdi bana

Kızlar bende ctsi başladım pko lu değilim sabah akşam 1 poşet yani günde toplam 2 poşet kullanıyorum dr vermedi kendim başladım siz nasıl kullanıyorsunuz
Bende aynısını yapmayı dusunuyorum sizin gibi bana da Dr vermedi sordum kullanabilirsin dedi ama 2ay ara verdim 4aydir tedavi 2. çocuğa hamile kalamiyorum bunaldim 5 kilo aldım spor salonuna yazildim 2ay korunucam

Bende aynısını yapmayı dusunuyorum sizin gibi bana da Dr vermedi sordum kullanabilirsin dedi ama 2ay ara verdim 4aydir tedavi 2. çocuğa hamile kalamiyorum bunaldim 5 kilo aldım spor salonuna yazildim 2ay korunucam
bende 2.çocuk için uğraşıyorum 10 yıl aradan sonra 8 ay oldu olmuyor inşallah bu vesile olur

Ay canim ya aynı kaderi paylaşıyoruz demek kızım var iki buçuk yasında 35yasindayim ertelemek istemiyorum artik inofolici nerden kaça almıştım canim
Eczaneden eşime aldırdım 24 küsür lira 30 tane var içinde sabah akşam 1 içilince 15 güne bitcek bende 33 yaşındayım 10 yaşında oğlum var 10 sene ara verince olmuyo işte 8 aydır

ben de bugün itibariyle başladım pco(?) yum tahminimce 10 aydır yumurtlamıyorum bunu kullanıp yumurtlayan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…