Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım inofolic folik asittir. gebelik esnasında vücudundan eksilecek vitaminlere takviye içindir. tedavi amaçlı kullanıldığını sanmıyorum. korunmayalı 1 yılı geçmişse klomen + çatlatma iğnesi ile tedaviye başlanır. sayet 1 yılı geçti ve doktorun sadece folik asit verdiyse doktorunu değiştir derim.bugün kontrolüm vardı doktorum pko olabileceğimi söyledi klomen e ek olarak inofolic verdi daha önce kullanıp hamile kalan var mı aranızda?
klomen kullanıyormuşsun dikkat etmedim canım. doktorun tedbir amaçlı folik asit yazmış sana. içini ferah tut. pkoya da çok takılma.bugün kontrolüm vardı doktorum pko olabileceğimi söyledi klomen e ek olarak inofolic verdi daha önce kullanıp hamile kalan var mı aranızda?
yok canım 5 aydır korunmuyoruz yumurtam yavaş büyüyor bu ay günde 1 klomen kullandım tam işe yaramadı gibi önümüzdeki ay günde 2 kullanıcam onun yanında verdi bu ilacı folik asit+inozitol yazıyor pkolulara veriliyormuş yumurtanın kalitesini artırıyormuşcanım inofolic folik asittir. gebelik esnasında vücudundan eksilecek vitaminlere takviye içindir. tedavi amaçlı kullanıldığını sanmıyorum. korunmayalı 1 yılı geçmişse klomen + çatlatma iğnesi ile tedaviye başlanır. sayet 1 yılı geçti ve doktorun sadece folik asit verdiyse doktorunu değiştir derim.
geçmiş olsun canım inşallah bebişin seninledir ne kadar süre kullandın inofolici ?Benimde 6 ay önce düşüğüm oldu üç ay korunma verdi doktorumuz iki ay denedik olmadı bu ay klomen inofolic çatlatma iğnesi kullandım 6 gün oldu adetimi bekliyorum inşallah tutmuştur
benimkide öyle dedi inşallah güzel haberler alırız canımCanım Bunu yeni verdi doktorum adetin beşinci günü başladı o Zaman gitmiştim hem Yumurtalık için iyi hem folik asit dedi ve bunu kullan artık dedi
ben kullandım bende polikistik overde yoktudoktor 1 ay bunu deneyelim dedi bende bir işe yaramadıbugün kontrolüm vardı doktorum pko olabileceğimi söyledi klomen e ek olarak inofolic verdi daha önce kullanıp hamile kalan var mı aranızda?
ben kullandım bende polikistik overde yoktudoktor 1 ay bunu deneyelim dedi bende bir işe yaramadıbugün kontrolüm vardı doktorum pko olabileceğimi söyledi klomen e ek olarak inofolic verdi daha önce kullanıp hamile kalan var mı aranızda?
sende de yumurtlama sorunu mu var canım ?ben kullandım bende polikistik overde yoktudoktor 1 ay bunu deneyelim dedi bende bir işe yaramadı
Yok hiç bişey yok sebepsiz infertilitesende de yumurtlama sorunu mu var canım ?
inşallah sürpriz yapar meleğin sana canımYok hiç bişey yok sebepsiz infertilite
inofolic yumurta kalitesini artıran bir ilaç canım içinde hem folic asit hem pkolular için bir madde var aksatmadan kullan sonucunu alırsın inşallah.. ben de kullandım ama başladıktan 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim aslında sonraki ay için vermişti doktorDoktorum banada inofolic verdi yarın başlıorum kullanmaya polikistikoverim varmış kullanıp hamile kalan var mı ?
inofolic yumurta kalitesini artıran bir ilaç canım içinde hem folic asit hem pkolular için bir madde var aksatmadan kullan sonucunu alırsın inşallah.. ben de kullandım ama başladıktan 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim aslında sonraki ay için vermişti doktor[/QUOTE
Bende yumurtlama döneminde başlamış oldum kullanmaya :)
bugün kontrolüm vardı doktorum pko olabileceğimi söyledi klomen e ek olarak inofolic verdi daha önce kullanıp hamile kalan var mı aranızda?
benimde yavaştı canım klomen kullanmıştım sonra doktor inofolic verdi yumurta kalitesini artırıyormuş öyle demişti ilca başladıktan 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim yani etkisini tam anlayamadım doktor diğer aya hazırlık olsun diye vermişti aslında.. ama etkisini gören arkadaşım da var aksatmadan kullan canım inşallah bebişine kvuşursunCanım inofolic işe yaradımı?? Bende yeni başladım inofılice ama pko yok bende yumurtalar yavaşmış