İki kez derken iki kutu mu iki ay mı acaba ve kaç tane kullanıyordunuz bir günde :)iki kez kullandım kullanırken hamile kaldım düzensizlik varsa tavsiye ederim birde kilo verirsen müthiş olur :)
Ben 1 ay kullandim biraktim sonraGenelde işe yaramış inş bizde de yarar
mavi kapsül olanı sabah akşam tok karnına alıyordum düzenli olarak..bir ay düzenli kullandım soğan kürü de yapmıştım gebe kaldım ama bir buçuk aylık düşük oldu maalesefİki kez derken iki kutu mu iki ay mı acaba ve kaç tane kullanıyordunuz bir günde :)
Bana bordo kapsül vermiş büyük kapsülü yani geçmiş olsun soğan kürünü de 15gün mü uyguladın ? 10.gündeyim kürde ama sıkıldımmavi kapsül olanı sabah akşam tok karnına alıyordum düzenli olarak..bir ay düzenli kullandım soğan kürü de yapmıştım gebe kaldım ama bir buçuk aylık düşük oldu maalesefbu gebeliğimde de bir ay kullandım
Benim adetim gecikmişti de doktor adet düzenlesin diye verdi iki gğn kullandım adet oldum soğan kürü de kullanıyordum 7 gübdür hangisi etkili oldu bilmiyorum da adetliyken kullanmaya devam edeyim mi inofolic kombi yi
Bana bordo kapsül vermiş büyük kapsülü yani geçmiş olsun soğan kürünü de 15gün mü uyguladın ? 10.gündeyim kürde ama sıkıldım
düzenli sabah akşam aç karnına 15 gün aksatmadan uyguladım yemeğe davetliyken bile yanımda götürüp orda yaptım :)Bana bordo kapsül vermiş büyük kapsülü yani geçmiş olsun soğan kürünü de 15gün mü uyguladın ? 10.gündeyim kürde ama sıkıldım
Çalıştığım için 2sabah aksattım acaba bitince bida mı yapsam gelecek aydüzenli sabah akşam aç karnına 15 gün aksatmadan uyguladım yemeğe davetliyken bile yanımda götürüp orda yaptım :)
Ve hiç akıntım artmadı 7.günü adet oldum ama 2 gündür de inofolic kullanıyordum hangisinin etkisi oldu bilememÇalıştığım için 2sabah aksattım acaba bitince bida mı yapsam gelecek ay
yo yo yapma bu şekilde 15 günü tamamla...6 ayda bir yapılabiliyor bu kür..inşallah faydasını görürsün :)Çalıştığım için 2sabah aksattım acaba bitince bida mı yapsam gelecek ay
Peki eşime keçiboynuzu kürü vercem nasıl vereyimyo yo yapma bu şekilde 15 günü tamamla...6 ayda bir yapılabiliyor bu kür..inşallah faydasını görürsün :)
Adeti geciktiriyo bikacgun yani yumurtalar iyiye gidiyo demek doktorum oyle demistiBende 2 aydır kullanıyorum günlük 1 tane alıyorum geçen ay eşim yanımda degildi bu ay yanımda bakalım inşallah hayırlı haberi alırız :) adetlerim düzenliydi benim ama 2 3 gün geç oluyorum 2 aydır kabızlık yaptı birde onun dışında bi sorun yok
Adeti geciktiriyo bikacgun yani yumurtalar iyiye gidiyo demek doktorum oyle demisti
ben doğal köyde yapılmış keçiboynuzu pekmezi almıştım eşim iki ay sabah aç karnına bir yemek kaşığı içti :) sağolsun hiç aksatmamaya çalıştı..ama kürü hakkında bilgi sahibi değilimPeki eşime keçiboynuzu kürü vercem nasıl vereyim
İşe yaramış demek kiben doğal köyde yapılmış keçiboynuzu pekmezi almıştım eşim iki ay sabah aç karnına bir yemek kaşığı içti :) sağolsun hiç aksatmamaya çalıştı..ama kürü hakkında bilgi sahibi değilim
korunmayı bırakmadan bir buçuk ay önce başlamıştık korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldımİşe yaramış demek kine kadar sonra gebe kaldın
Ay keşke ben de önceden başlasaydım hiç aklıma gelmedi ilk ay tıtar dedim şimdi 3ay oldukorunmayı bırakmadan bir buçuk ay önce başlamıştık korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım
bundan sonra olur inşallah :)Ay keşke ben de önceden başlasaydım hiç aklıma gelmedi ilk ay tıtar dedim şimdi 3ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?