Hepsini kullanıyorum bu ay inşaallah işe yarar ama inofolic tam olarak ne işe yarıyo pek bilmiyorum
slm canım bende bu ay başladım incir ve havuç kürüne inofolic follik asit gecelikten önce mutlaka alınmalı ben folbiol kullanıyorum bebeğin beyin gelişimi için önemli
inofolic sadece folik asit değil bildiğim kadarıyla kaç doktora sorduysam hepsi hamile kalmayı kolaylaştırıyor dedı ama diğer folik asitler için aynı şeyi söylemiyorlar bende ilk başta folbiol kullanıyordum bebek istiyorum kaç aydır olmadı dedim doktor o zaman inofolic kullan dedi
inofolic sadece folik asit değil bildiğim kadarıyla kaç doktora sorduysam hepsi hamile kalmayı kolaylaştırıyor dedı ama diğer folik asitler için aynı şeyi söylemiyorlar bende ilk başta folbiol kullanıyordum bebek istiyorum kaç aydır olmadı dedim doktor o zaman inofolic kullan dedi
İnş canım ya bende bu ay başladım inofolic içmeye sanırım benim yumurtalıklarda sıkıntı var bu ilaç dediğin gibi işe yarar inş 😌
bende de var sanırım iki ay önce yumurtam çatlamamış kist oldu geçen ay tedavi gördüm ama bu ay incir denemeye başladım havuçta 12.günden itibaren yapacam kısmet işte
Kistin gitti mi cnm tamamen
selam canım ben folikplas kullanıyorum bi faydasını görmedim dra gittim bır sorunun yok dedi ama 7.ay oldu bitürlü olmuo bu inofolic gördüm ve araştırdım netten fakat pkolulardan falan bahsediyo bu ilaç ne işe yarıo bilgin varmı folicasitmi yoksa hormon hapımı ben hormonlarımla oynamaktan korkuyorum sonuçta sorun yokken sorun çıkartmak istemem
slm cnm aynen benimde hiç bir rahatsızlığım yoktu hormonlarım da normaldi bende pko luların kullandığını okudum hep folik asit+inozitol yazıyo hormonlara bi zararı olur mu bilemiyorum
slm cnm aynen benimde hiç bir rahatsızlığım yoktu hormonlarım da normaldi bende pko luların kullandığını okudum hep folik asit+inozitol yazıyo hormonlara bi zararı olur mu bilemiyorum
valla bilemedimki ama senin drun sana kullan dedi dimi demekki bi zararı olsa sana kullan demezdi
Evt benim kistim vardı 3 ay kullandım en son gittiğimde tamamen gitmemişti doktor bu gitmez artık dedi 26 mm çikolata kisti bana inofolic verdi bu ay bunu kullan bi dahaki ay klomene başlıcaz dedi bakalım nolcak Bende çok merak ediyorum
inş sende faydasını görürsün cnm
hamile kalır kalmaz bıraktırdı ama ondan önce kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?