- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
Doktor tavsiyesi olarak pcos icin inofolic ( pembe kutu, kapsul ) başladım. Kullanip hamile kalan var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pembe kutu toz olanını kullandım adet bittiği gün başladım yumurtlama gününe kadar günde 1 tane içtim cnm adetten sonra yumurtlamaya kadar 2 günde bir değerlendirdik ilk kullanışta oldu benim pkoya cokiyi geliyo kaliteli yumurta yapiyorTozu mu kapsülü mü kullandınız acaba ? Bir de 2 ay boyınca nasıl kullandınız yani aralıksız mı günde kaç defa
İnşallah bize de şifa olur .hayırlı olsun sizePembe kutu toz olanını kullandım adet bittiği gün başladım yumurtlama gününe kadar günde 1 tane içtim cnm adetten sonra yumurtlamaya kadar 2 günde bir değerlendirdik ilk kullanışta oldu benim pkoya cokiyi geliyo kaliteli yumurta yapiyor
Hayırlısıyla inşallah olurİnşallah bize de şifa olur .hayırlı olsun size![]()
İnşallah bende bekliyorum daha 40 gun oldu başlayalı ama adet duzensiz olunca bekliyorum bakalim, 3 ay kullan dedi doktor hazirana kadar bakalim nolcakİnşallah bize de şifa olur .hayırlı olsun size![]()
İnsallahHayırlısıyla inşallah olur![]()
Doktor size kac ay kullanım onerdi pekiTozu mu kapsülü mü kullandınız acaba ? Bir de 2 ay boyınca nasıl kullandınız yani aralıksız mı günde kaç defa
Anladim, bana doktor yazdi dedigim gibi insallah sonuc alirizBana doktor önermedi dediğim gibi kendim araştırıken buldum. 3 ay kullanın diyorlarmış . Doktor tavsiyesiyle kullanan arkadaşlar varsa bizimde bilgilendirsin
Bende gunde 2 taneBen günde 2 kere kullanıyorum buarada kapsül combi olanını
Okuduğum ve arastirdigim kadariyla guzel sonuc alanlar bi hayli fazla. Hele ki pcoslular. İlk ay hamile kalan da var uc ay sonra ilaci biraktiginda kalanda. Tamamen senin adet duzenine ve ovulasyon gününe kalmis birsey bence. Ovulasyon takibi de yapiyorum ben ama en son 42. Gunde gordhm yumurtlamayı, doktora gittim oda inofolic verdi isteKızlar bana doktor tüp bebek öncesi glukofen ve infolic toz verdi. Malesef pko var bende de kullanmayı ihmal ettim faydası var mı gerçekten
Aynen sonuç alanlar çok. pcos için zaten bu inofolicOkuduğum ve arastirdigim kadariyla guzel sonuc alanlar bi hayli fazla. Hele ki pcoslular. İlk ay hamile kalan da var uc ay sonra ilaci biraktiginda kalanda. Tamamen senin adet duzenine ve ovulasyon gününe kalmis birsey bence. Ovulasyon takibi de yapiyorum ben ama en son 42. Gunde gordhm yumurtlamayı, doktora gittim oda inofolic verdi iste