• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnofolic hk.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Doktor tavsiyesi olarak pcos icin inofolic ( pembe kutu, kapsul ) başladım. Kullanip hamile kalan var mi?

Benimki combi değil ama kimine combi kimine şase veriyor doktor, ne zamandir kullanıyorsunuz siz

Bana doktor herhangi birşey vermedi. Denemeye devam edin pcos dedi.sonrasında araştırma yaptım internette kendim buldum bu hapı şuan 2.kutudayım. Ama araştırdığıma göre sonuç alan birçok insan var şase de combi de kullanan sonıç alıyor okuduklarıma göre inşallah darısı başımıza hayırlısıyla

Ben kullandım cnm ilkkullsnists hamile kaldım pkoyum onun öncesinde klomen matofin kullandım hsg cektirmistim hsg den 2 ay sonra inofoligi kullandım o ay oldu coksukur

Tozu mu kapsülü mü kullandınız acaba ? Bir de 2 ay boyınca nasıl kullandınız yani aralıksız mı günde kaç defa
Pembe kutu toz olanını kullandım adet bittiği gün başladım yumurtlama gününe kadar günde 1 tane içtim cnm adetten sonra yumurtlamaya kadar 2 günde bir değerlendirdik ilk kullanışta oldu benim pkoya cokiyi geliyo kaliteli yumurta yapiyor

Pembe kutu toz olanını kullandım adet bittiği gün başladım yumurtlama gününe kadar günde 1 tane içtim cnm adetten sonra yumurtlamaya kadar 2 günde bir değerlendirdik ilk kullanışta oldu benim pkoya cokiyi geliyo kaliteli yumurta yapiyor
İnşallah bize de şifa olur .hayırlı olsun size:nazar:

Bana doktor önermedi dediğim gibi kendim araştırıken buldum. 3 ay kullanın diyorlarmış . Doktor tavsiyesiyle kullanan arkadaşlar varsa bizimde bilgilendirsin

Kızlar bana doktor tüp bebek öncesi glukofen ve infolic toz verdi. Malesef pko var bende de kullanmayı ihmal ettim faydası var mı gerçekten

Kızlar bana doktor tüp bebek öncesi glukofen ve infolic toz verdi. Malesef pko var bende de kullanmayı ihmal ettim faydası var mı gerçekten
Okuduğum ve arastirdigim kadariyla guzel sonuc alanlar bi hayli fazla. Hele ki pcoslular. İlk ay hamile kalan da var uc ay sonra ilaci biraktiginda kalanda. Tamamen senin adet duzenine ve ovulasyon gününe kalmis birsey bence. Ovulasyon takibi de yapiyorum ben ama en son 42. Gunde gordhm yumurtlamayı, doktora gittim oda inofolic verdi iste

Okuduğum ve arastirdigim kadariyla guzel sonuc alanlar bi hayli fazla. Hele ki pcoslular. İlk ay hamile kalan da var uc ay sonra ilaci biraktiginda kalanda. Tamamen senin adet duzenine ve ovulasyon gününe kalmis birsey bence. Ovulasyon takibi de yapiyorum ben ama en son 42. Gunde gordhm yumurtlamayı, doktora gittim oda inofolic verdi iste
Aynen sonuç alanlar çok. pcos için zaten bu inofolic

Back