- 2 Ekim 2019
- 233
- 90
- 18
- 31
- Konu Sahibi Melissss_9394
Kızlar ıkı aydır ınofolıc hap kullanıyorum bununla hamıle kalan pcoslular varmı doktorum verdiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Promotil ne ilacı canım folik asit gibi birşeymiValla kizlar ben 5 kutu denedim pcos yoktu ama bi fayda gormeyince promotil denedim bu aydi hamile kaldm. Ayni paralara denk geliyo promotil ve turevleri vit destekleri daha bol icerikli
Promotil ne ilacı canım folik asit gibi birşeymi
adetınımı duzelttı cnım bnımkını duzelttı ama dha hamıle kalamadımBende inofolic kullanıyorum hamile kalmadım ama Yumurtla çatlama tarihim düzenli adetim düzenli yanş bana iyi geldiğini düşünüyorum
Ben pco hastası degilim canım aslında adetim normal de 30 32 güne gidiyordu ilacı kullanmaya başlayı 30 günde oluyorum tam iki seneyi geçti olmuyor benimdeAdetınımı d
adetınımı duzelttı cnım bnımkını duzelttı ama dha hamıle kalamadım
Sanırım oluyormuş benim de pek bilgim yok amaFolik asitin gebelige bir faydasi var mi ya? Ben sadece cocuk gelisimi icin gerekli saniyordum.
Artık stres yapıyorum canım daha dort ay olcak evlenelı ama pcos oldugum ıcın cok tedırgınım olmayacak dıyeBende kullanıyorum 1 aydır gebelık olmadı ama doktorm cok faydalı olduğunu söylenmişti ozellıkle bizim gibi pcolular içinnnn
Stres yapma canım rahat ol bende cok üzülüyorum cok kötü oluyorum ama yapacak bişey yok rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği. Pko hamileliğe engel değil. Siz daha çok yenisiniz 13 ay oldu bızımde hıc hamıle kalamadım. Ovulasyon takıp edıyormusun peki??Artık stres yapıyorum canım daha dort ay olcak evlenelı ama pcos oldugum ıcın cok tedırgınım olmayacak dıye
Canım edemıyorum cunku adetlerım cok duzensız o yuzden ınofolıc kullanıyorum ıkı aysır ılk defa duzenlı geldı on gunden fazladırda hayıt tohumu ıcıyorumStres yapma canım rahat ol bende cok üzülüyorum cok kötü oluyorum ama yapacak bişey yok rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği. Pko hamileliğe engel değil. Siz daha çok yenisiniz 13 ay oldu bızımde hıc hamıle kalamadım. Ovulasyon takıp edıyormusun peki??
Benım de duzensız 2 ayda bir olurum ama 1 senedır ben ovulasyon la takıp ediyorum. Instgramda birgebenıngünlüğü var ona gir bak canım takıp yapıyor test satıryor bır araştır. Adet duzensızlıgın varsa mutlaka yapman gerekıuor yumurtlama günlerimiz belli değil çünkü bizim. Her ay ayrı günde yumurtlayabiliriz. Ama sen takıp etmezsen nerden bileceksin ki? Zaten 24 saat kalıyor içerde yumurtamız. Belkıde o yüzden olmamıştır senın gebelık. Yumurtlama gunlerıne denk gelmemıstırCanım edemıyorum cunku adetlerım cok duzensız o yuzden ınofolıc kullanıyorum ıkı aysır ılk defa duzenlı geldı on gunden fazladırda hayıt tohumu ıcıyorum
Canım ben 1.5 yıllık evliyim en baştan beri bebek istiyorduk devlet hastanelerine gittik sonra özel hastanede doktorum pcos olduğunu öğrendim ınofolic combi kullandım 2 ay kadar yanında tabi zayıflamamda gerekti 82 kilodan 73 kiloya indim şükür Allah ıma hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık fakat geçtiğimiz ay düşük yaptım inşallah bi faydasını görürsünKızlar ıkı aydır ınofolıc hap kullanıyorum bununla hamıle kalan pcoslular varmı doktorum verdiiii
Canım ben nerdeyse ılacsız adet olamıyodun uc ay bunu kullansım bıraz duzene soktu sonra tekrar aynısı oldu doktorda bıraktırdı zaten sonra bıkac sy daha gebelık olmazsa tedavıye baslıycazKızlar geç olmuş ama bende iki aydır inofolic toz kullanıyorum bende pco luyum ve adetlerim düzensizdi geçen ay düzene soktu adet oldum günümde ama bu ay beş gün geçti dört gün önce de idrar testi yaptım negatif çıktı ama hala adet de olmadım sizce inofolic geciktirmiş olabilir mi yoksa hamile olma olasılığım var mı![]()
Cnm onu bende duydum nasil tadı icilebilir miIceriginde folik asitte olan bi vitamin canim bende forumdan ogrenip almistm toz suya katiyosun internetten bak icerigine istersen hepsi bir arada