Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var evet polikistik görünüm vardı sadece bir ay kullandımSelam kızlar inofolic combi kullanıp hamile kalan var mi aranızda
Eee ben 2 aydır kullanıyorum ya herkes herseyi ilk ay kullanıp hamile kalıyor ben neden kalmıyorum yaaaVar evet polikistik görünüm vardı sadece bir ay kullandım
Ben de 2 kutu içtim kalmadım ayol yalnız değilsinEee ben 2 aydır kullanıyorum ya herkes herseyi ilk ay kullanıp hamile kalıyor ben neden kalmıyorum yaaa
Ayy ya vallah ben aylardır herkesi harfiyen yapıyorum saati saatine yemin ederim çok yoruldum bjnu yaptım ilk ay kaldım bunu yedim ilk ay kaldım 1 ve 6 ay kesin sonuç alınır benim.yokBen de 2 kutu içtim kalmadım ayol yalnız değilsin
Hiçbir şeyin kesinliği yok.Öyle diyenlere bakma sen. En nihayetinde nasip işi. Sadece dikkat etmek bize düşen. 1 yıl ve üstünde oluşmadıysa doktora gitmek önemli, yediğinize içtiğinize spora dikkat edin. Sonrası tevekkül ve kabulleniş :)Ayy ya vallah ben aylardır herkesi harfiyen yapıyorum saati saatine yemin ederim çok yoruldum bjnu yaptım ilk ay kaldım bunu yedim ilk ay kaldım 1 ve 6 ay kesin sonuç alınır benim.yok
Haklisin ama işte insan bazen çok.uzuluyor Allah.kerim yapma ya Allah sana katında n tertemiz bir evlat nasip etsin aminHiçbir şeyin kesinliği yok.Öyle diyenlere bakma sen. En nihayetinde nasip işi. Sadece dikkat etmek bize düşen. 1 yıl ve üstünde oluşmadıysa doktora gitmek önemli, yediğinize içtiğinize spora dikkat edin. Sonrası tevekkül ve kabulleniş :)
ben şuan saldım çayıra modundayım ammaa adetim de 4 gün gecikti sabah kalkınca test yapıp yapmama savaşı vericem sanırım
Canım ben de 4 aydır uğraşıyorum ilk ay kimyasal oldu . Eşim iki üç aydır maxigo artı çakşır suyu artı çoban çökerten suyu kullandı artı çörekotu yağı . Ben de omega3 ve inofolic combi kullandım bu ay bence takviyeyi tek sen kullanma eşinde kullansınAyy ya vallah ben aylardır herkesi harfiyen yapıyorum saati saatine yemin ederim çok yoruldum bjnu yaptım ilk ay kaldım bunu yedim ilk ay kaldım 1 ve 6 ay kesin sonuç alınır benim.yok
Sperm değeri iyi bile olsa bu takviyeler olasılığı artırıyor. Sana da tavsiyem nihalin bahçesi hayıt macunu var bir onu da dene yakın arkadaşım da öyle kaldıHaklisin ama işte insan bazen çok.uzuluyor Allah.kerim yapma ya Allah sana katında n tertemiz bir evlat nasip etsin amin
Merhaba arkadaşınızın ne sorunu vardı acaba ve kaç kavanoz kullandı bilginiz var mı? Bende yeni aldım nihalin bahcesinden 3 gündür kullanıyorum da merak ettim görünce sormak istedimSperm değeri iyi bile olsa bu takviyeler olasılığı artırıyor. Sana da tavsiyem nihalin bahçesi hayıt macunu var bir onu da dene yakın arkadaşım da öyle kaldı
Polikistik overdiMerhaba arkadaşınızın ne sorunu vardı acaba ve kaç kavanoz kullandı bilginiz var mı? Bende yeni aldım nihalin bahcesinden 3 gündür kullanıyorum da merak ettim görünce sormak istedim
Allah razı olsun canım he eşimde kulkanjyor takviyler sperm için sonra d vitamini falan Allah im eşim etsin aminCanım ben de 4 aydır uğraşıyorum ilk ay kimyasal oldu . Eşim iki üç aydır maxigo artı çakşır suyu artı çoban çökerten suyu kullandı artı çörekotu yağı . Ben de omega3 ve inofolic combi kullandım bu ay bence takviyeyi tek sen kullanma eşinde kullansın
He tamam.canim Allah razi olsunSperm değeri iyi bile olsa bu takviyeler olasılığı artırıyor. Sana da tavsiyem nihalin bahçesi hayıt macunu var bir onu da dene yakın arkadaşım da öyle kaldı
Merhaba yanlış hatırlamıyorsam 4.kutudan sonra hamile olduğumu öğrendim. Hatta elimde fazladan bir sürü kutu kalmıştı:) Ama eş zamanlı d vit ve omega da kullanmıştımSelam kızlar inofolic combi kullanıp hamile kalan var mi aranızda
Hadi ee tamam bende 3. Kutuda yim wz kaldı harika canım bende d vit ve takviyede aliyorum.Merhaba yanlış hatırlamıyorsam 4.kutudan sonra hamile olduğumu öğrendim. Hatta elimde fazladan bir sürü kutu kalmıştı:) Ama eş zamanlı d vit ve omega da kullanmıştım
Hayırlısıyla o güzel haberi çok beklemeden alırsınız inşallahHadi ee tamam bende 3. Kutuda yim wz kaldı harika canım bende d vit ve takviyede aliyorum.
Amin bacım Amin Allah im.senin duanı kabul.etsin bana tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip.etsinHayırlısıyla o güzel haberi çok beklemeden alırsınız inşallah
Amin canımAmin bacım Amin Allah im.senin duanı kabul.etsin bana tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip.etsin