Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi yan etkisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GzdNvrz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2019
13
6
16
33
Merhabalar.. Ben nerdeyse bir aydır inofolic combi kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle. Normalde adet olurken bile kolay kolay ağrım olmaz ama bu ay adet günüm yaklaştıkça sol kasigimda çok fena bir ağrı var. Tam adette olmuyorum sadece leke gibi geliyor üç gündür. İki gün önce bı test yaptim ama negatif çıktı. Çalıştığım için doktora da gidip test yaptıramadim. kafami
kemirip duruyor. Hamilemiyim diye. Yada ilacin yan etkisi mi. Boyle bu durumla karşılaşan oldu mu.

Merhabalar.. Ben nerdeyse bir aydır inofolic combi kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle. Normalde adet olurken bile kolay kolay ağrım olmaz ama bu ay adet günüm yaklaştıkça sol kasigimda çok fena bir ağrı var. Tam adette olmuyorum sadece leke gibi geliyor üç gündür. İki gün önce bı test yaptim ama negatif çıktı. Çalıştığım için doktora da gidip test yaptıramadim. kafami
kemirip duruyor. Hamilemiyim diye. Yada ilacin yan etkisi mi. Boyle bu durumla karşılaşan oldu mu.
Merhaba canim bende aylardir inofolic iciyorum ama dedigin gibi bir yan etki yaşamadım. Pkolu isen yada herhangi bir kist durumu varsa adet olacakken adet bitimi vb. gibi zamanlarda agri oluyor kistlere bagli olarak

Bana bir yardımcı olur musunuz arkadaşlar.ben yeni glifora başladım fazla kilolar yok ama erkeklik hormonu yüksek çıktı.Ben bu inofolic yeni bu siteden duydum ben gliforla birlikte bu ilacı kullanabilirsiniz 60 kilodan biraz dikkat ederek 58 kiloya düştüm normalde folbiol kullanıyorum.Tesekkur ederim

Ben de bir aydir kullaniyorum hafif mide bulantisi diainda bi yan etkisini gormedim ilacla ilgili bi sıkıntı olacagini dusunmuyorum

Back