Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba, pcosum bu ay klomene basladim doktordan inofolic istedim insulin direncin yok kullanma dedi sonucta folik asit degil mi recetesiz alanlarda oluyo kullansam bi problem olur mu?
Bende de pco var geçen ay klomen kullandım hiç yumurtam oluşmadı tepki vermedi. Bu ay doktora sormadan klomenin yanında inofolik kullandım ve 3 olgun bir kaç tane ufak yumurta oluştu. İnofoligin ise yaradigini dusunuyirum. Başka doktora gittiğimde bir kutu klomen sana yetmez pco ilerlemiş demişti. Ama inofolik ile birlikte baya işe yaradiKızlar merhaba, pcosum bu ay klomene basladim doktordan inofolic istedim insulin direncin yok kullanma dedi sonucta folik asit degil mi recetesiz alanlarda oluyo kullansam bi problem olur mu?
Bende de pco var geçen ay klomen kullandım hiç yumurtam oluşmadı tepki vermedi. Bu ay doktora sormadan klomenin yanında inofolik kullandım ve 3 olgun bir kaç tane ufak yumurta oluştu. İnofoligin ise yaradigini dusunuyirum. Başka doktora gittiğimde bir kutu klomen sana yetmez pco ilerlemiş demişti. Ama inofolik ile birlikte baya işe yaradi
İnsülin direnci için uzun zamandır glifor kullanıyorum canım. Aynı etkiyi yapıyor sanırım. Bu ay glifor inofolik klomen ecopirin ve folbiol kullandım sonunda yumurtam olustuinofolic combi sabah 1, akşam 1 verdi bana da hoca. inositol hücre içi şeker metoboliğini düzenliyor. onlarca bilimsel makale taradım. asla bırakmayın.
İçinde sadece folic asit yok canım. İnositol var. Bana verdi profesör yeni hiç ara vermeden kullanacaksın asla bırakmayacaksın dedi. Hamile kalacağını düşünüyorum ayrıca Pco değil multifolikülersin dedi. Ben omega 3+d3 kullanıyorum ayrıca agnucaston tb( hayıt tohumu) kullanmaya devam ediyorum. Prof devam edebilirsin dedi bana. AMH ve HSG( rahim filmi) istedi. Eşimdende spermiyogram ve serbest oksijen radikal ölçümü. İnşallah hayırlısı olur :)
Bende de pco var geçen ay klomen kullandım hiç yumurtam oluşmadı tepki vermedi. Bu ay doktora sormadan klomenin yanında inofolik kullandım ve 3 olgun bir kaç tane ufak yumurta oluştu. İnofoligin ise yaradigini dusunuyirum. Başka doktora gittiğimde bir kutu klomen sana yetmez pco ilerlemiş demişti. Ama inofolik ile birlikte baya işe yaradi
inofolic combi sabah 1, akşam 1 verdi bana da hoca. inositol hücre içi şeker metoboliğini düzenliyor. onlarca bilimsel makale taradım. asla bırakmayın.
Kızlar doktorumu degistirdim sadece bana klomen vermisti yeni doktorum glifor klomen ve inofolic yerine daha cok sey barindirdigini soyledigi promotil women verdi tabi ben bu ilaci bu ay disinda alamam fazla pahalli klomeni Gunde iki kullandim iki tane yumurtam olusmus 19 ve 20mm dun ignemi yapti hayirlisi insallahİnsülin direnci için uzun zamandır glifor kullanıyorum canım. Aynı etkiyi yapıyor sanırım. Bu ay glifor inofolik klomen ecopirin ve folbiol kullandım sonunda yumurtam olustu
İnsülin direnci için uzun zamandır glifor kullanıyorum canım. Aynı etkiyi yapıyor sanırım. Bu ay glifor inofolik klomen ecopirin ve folbiol kullandım sonunda yumurtam olustu
Kızlar doktorumu degistirdim sadece bana klomen vermisti yeni doktorum glifor klomen ve inofolic yerine daha cok sey barindirdigini soyledigi promotil women verdi tabi ben bu ilaci bu ay disinda alamam fazla pahalli klomeni Gunde iki kullandim iki tane yumurtam olusmus 19 ve 20mm dun ignemi yapti hayirlisi insallah
Ne kadara aldın canım ve ne kadar gidiyor. İnofolikte ucuz değil 40 lira 10 gün gidiyorKızlar doktorumu degistirdim sadece bana klomen vermisti yeni doktorum glifor klomen ve inofolic yerine daha cok sey barindirdigini soyledigi promotil women verdi tabi ben bu ilaci bu ay disinda alamam fazla pahalli klomeni Gunde iki kullandim iki tane yumurtam olusmus 19 ve 20mm dun ignemi yapti hayirlisi insallah
250 canim gunde bir 30 günlükNe kadara aldın canım ve ne kadar gidiyor. İnofolikte ucuz değil 40 lira 10 gün gidiyor
Hmm hakikaten baya pahaliymis. Ama gerçekten çok etkiliyse verdiğimiz paraya degecekse acima. Biz ilcedeyiz merkeze gidip geliyoruz özel hastane inan git gel yol hastane yemek ilaç tahlil derken ayda 500 lira gidiyor hatta geçiyor bile ama napalim bebekler için kazanıyoruz onlara harcayalim dimi250 canim gunde bir 30 günlük
Canım konunu görünce yazmak istedim. Promotil women da iyidir inofolic combi de. Fiyatı promotil 250lira, inofolic (ayda 3kutu kullanılıyor, toplam) 140lira. Yani inofolic daha uyguna geliyor aslında. Fakat inofolic için de bir başladın mı asla bırakamıyorsun hatta günde iki kere içildiği için doktorum birini bile unutma diyordu, o kadar önemliymiş sürekliliği. Tam 19 ay kullandım. Sonunda yüzümüz güldü biliyorsun femara ve çatlatma iğnesi de kullanınca. Promotil daha komplex olduğu için belki daha etkilidir ama onu bilemiyorum...
Eşim promotilin erkek için olanını kullanmıştı. Burada eşimin sperm testinden kat kat iyi test sonucu olanlara bile doktorların hiç şansınız yok, illa tüp bebek vs dediğini gördüm. Elhamdulillah eşim yaklaşık 9 ay promotil kullandı ve yeterli oldu doğal yoldan gebelik oluşmasına... Promotilin ne kadar etkili olduğuna canlı şahit olduk...
Teşekkür ederim canım. İnşallah olacak, hayırlısıyla hem de en güzel zamandaAğzın bal yesin arkadaşım. Sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin bize güç veriyor böyle başarı hikayesi okuyunca
Başaracağız inşallah.