Yenidelhi Zamanla değil duayla gelir beklenen😍 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 1.464 5.939 108 9 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yenidelhi #1 Merhaba arkadaşlar. Bir haftadır inofolic combi kullanıyorum. Fakat karnım çok şişti. Kullanırken başına böyle bir şey gelen var mı?
Merhaba arkadaşlar. Bir haftadır inofolic combi kullanıyorum. Fakat karnım çok şişti. Kullanırken başına böyle bir şey gelen var mı?
B Bahar Kirca Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2019 82 42 18 30 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yenidelhi #2 Yenidelhi .!.: Merhaba arkadaşlar. Bir haftadır inofolic combi kullanıyorum. Fakat karnım çok şişti. Kullanırken başına böyle bir şey gelen var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba ben de bu ay başladım kullanmaya ve karnımda şişlik yaptı . Sizde nedir durum hamile kalabildinz mi?
Yenidelhi .!.: Merhaba arkadaşlar. Bir haftadır inofolic combi kullanıyorum. Fakat karnım çok şişti. Kullanırken başına böyle bir şey gelen var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba ben de bu ay başladım kullanmaya ve karnımda şişlik yaptı . Sizde nedir durum hamile kalabildinz mi?
Yenidelhi Zamanla değil duayla gelir beklenen😍 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 1.464 5.939 108 31 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yenidelhi #3 Bahar Kirca .!.: Merhaba ben de bu ay başladım kullanmaya ve karnımda şişlik yaptı . Sizde nedir durum hamile kalabildinz mi? Genişletmek için tıkla... Adetim 4 gün geçti ama test yapmadım henüz. Hepimiz için inşallah faydası olur.
Bahar Kirca .!.: Merhaba ben de bu ay başladım kullanmaya ve karnımda şişlik yaptı . Sizde nedir durum hamile kalabildinz mi? Genişletmek için tıkla... Adetim 4 gün geçti ama test yapmadım henüz. Hepimiz için inşallah faydası olur.
B Bahar Kirca Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2019 82 42 18 1 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Yenidelhi #4 Yenidelhi .!.: Adetim 4 gün geçti ama test yapmadım henüz. Hepimiz için inşallah faydası olur. Genişletmek için tıkla... Peki normalde bu kadar gecikme oluyor mu ? Bence yarın yapın bir test
Yenidelhi .!.: Adetim 4 gün geçti ama test yapmadım henüz. Hepimiz için inşallah faydası olur. Genişletmek için tıkla... Peki normalde bu kadar gecikme oluyor mu ? Bence yarın yapın bir test
Yenidelhi Zamanla değil duayla gelir beklenen😍 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 1.464 5.939 108 1 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Yenidelhi #5 Bahar Kirca .!.: Peki normalde bu kadar gecikme oluyor mu ? Bence yarın yapın bir test Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor. Test yaptım fakat negatif çıktı. Birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam. İnşallah hayırlısıyla olur
Bahar Kirca .!.: Peki normalde bu kadar gecikme oluyor mu ? Bence yarın yapın bir test Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor. Test yaptım fakat negatif çıktı. Birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam. İnşallah hayırlısıyla olur
B Bahar Kirca Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2019 82 42 18 1 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Yenidelhi #6 Yenidelhi .!.: Hayır olmuyor. Test yaptım fakat negatif çıktı. Birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam. İnşallah hayırlısıyla olur Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım güzel haberleri bekliyorum inofolic gecikme yapıyor mu acaba ?
Yenidelhi .!.: Hayır olmuyor. Test yaptım fakat negatif çıktı. Birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam. İnşallah hayırlısıyla olur Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım güzel haberleri bekliyorum inofolic gecikme yapıyor mu acaba ?
Yenidelhi Zamanla değil duayla gelir beklenen😍 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 1.464 5.939 108 1 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Yenidelhi #7 Bahar Kirca .!.: Hadi bakalım güzel haberleri bekliyorum inofolic gecikme yapıyor mu acaba ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki ben de bu ay ilk defa kullandım. İnşallah ben de sizin hayırlı haberlerinizi alırım
Bahar Kirca .!.: Hadi bakalım güzel haberleri bekliyorum inofolic gecikme yapıyor mu acaba ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki ben de bu ay ilk defa kullandım. İnşallah ben de sizin hayırlı haberlerinizi alırım
B Bahar Kirca Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2019 82 42 18 1 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Yenidelhi #8 Yenidelhi .!.: Bilmiyorum ki ben de bu ay ilk defa kullandım. İnşallah ben de sizin hayırlı haberlerinizi alırım Genişletmek için tıkla... İnşallah birbirimize dua edelim
Yenidelhi .!.: Bilmiyorum ki ben de bu ay ilk defa kullandım. İnşallah ben de sizin hayırlı haberlerinizi alırım Genişletmek için tıkla... İnşallah birbirimize dua edelim
Yenidelhi Zamanla değil duayla gelir beklenen😍 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 1.464 5.939 108 1 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Yenidelhi #9 Bahar Kirca .!.: İnşallah birbirimize dua edelim Genişletmek için tıkla... İnşallah kardeşim
Yenidelhi Zamanla değil duayla gelir beklenen😍 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 1.464 5.939 108 4 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Yenidelhi #10 Bahar Kirca .!.: İnşallah birbirimize dua edelim Genişletmek için tıkla... Maalesef kan verdim bugün sonuç 0.90 hamile değilim.
Bahar Kirca .!.: İnşallah birbirimize dua edelim Genişletmek için tıkla... Maalesef kan verdim bugün sonuç 0.90 hamile değilim.
B Bahar Kirca Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2019 82 42 18 4 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Yenidelhi #11 Yenidelhi .!.: Maalesef kan verdim bugün sonuç 0.90 hamile değilim. Genişletmek için tıkla... Üzülme sakın bi sonraki aylar için olur inşallah
Yenidelhi .!.: Maalesef kan verdim bugün sonuç 0.90 hamile değilim. Genişletmek için tıkla... Üzülme sakın bi sonraki aylar için olur inşallah
Yenidelhi Zamanla değil duayla gelir beklenen😍 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 1.464 5.939 108 4 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Yenidelhi #12 Bahar Kirca .!.: Üzülme sakın bi sonraki aylar için olur inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah ama hala adet olmadım. Ve ağrılarım var bir şey anlamadım ben bu işten ya.
Bahar Kirca .!.: Üzülme sakın bi sonraki aylar için olur inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah ama hala adet olmadım. Ve ağrılarım var bir şey anlamadım ben bu işten ya.