Gebeliğe Hazırlık inofolic combi ne için kullanılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dark lady

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
188
64
13
33
Doktor tavsiyesiyle bu ilacı kullanmaya başladım kullanan arkadaşlar varsa şikayet veya memnuniyetinizi benimle paylaşır misiniz

İnofolic yumurta tembelliği için kullanılır inositol içerir bu da yumurta geliştirme ve çatlama ya yardımcı olur polikistik over hastaları için tercih edilir

Benim doktorum da vermişti bi ara bunu, folik asit olarak verdi yun kalitesi arttırmak için, bir sorunum yoktu

İnofolic yumurta tembelliği için kullanılır inositol içerir bu da yumurta geliştirme ve çatlama ya yardımcı olur polikistik over hastaları için tercih edilir
Yumurtalıkların sağlıklı gebeliğe elverişli dedi ben çocuk istediğimi söyleyince bunu verdi catlatma ilacı mi bu yani

Yumurtalıkların sağlıklı gebeliğe elverişli dedi ben çocuk istediğimi söyleyince bunu verdi catlatma ilacı mi bu yani
Hayır canım yazdığım gibi yumurta geliştirici ve çatlamaya yardımcı yani genelde pko ya verilir sana bu ilacı yazma sebebi yumurtalık da Bi sorunun yoksa yumurtalıklarını daha kaliteli yapmak için olabilir + folik asit

Bir sorun olmadığını söyledi demekki o yüzden verdi teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…