M MARESS Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2022 50 7 10 Ocak 2023 Konu Sahibi MARESS #1 Herkese merhaba, İnofolic Combi mavi tablet kullanıyorum, adetim biter bitmez başladım beşinci günüm. Kullanıp yan etki yaşayan var mı acaba? Kasık ve göğüs ağrım geçmedi, sabahları da bulantım var acaba ilaç yapar mı bunu?
Herkese merhaba, İnofolic Combi mavi tablet kullanıyorum, adetim biter bitmez başladım beşinci günüm. Kullanıp yan etki yaşayan var mı acaba? Kasık ve göğüs ağrım geçmedi, sabahları da bulantım var acaba ilaç yapar mı bunu?
cicekgil Guru Kayıtlı Üye 20 Ekim 2014 1.776 1.429 10 Ocak 2023 Konu Sahibi MARESS #2 cok kez kullandım hiçbi belirti olmadı bende. Hatta bildigim kadarıyla olmazda. folik asit sonucta :/
cok kez kullandım hiçbi belirti olmadı bende. Hatta bildigim kadarıyla olmazda. folik asit sonucta :/
B Buffalosos Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Eylül 2018 14.182 38.004 10 Ocak 2023 Konu Sahibi MARESS #3 İçinde inositol var tam tersi çok iyi gelir bünyeye normalde. Kasık ve göğüs ağrısı yumurtlama İle ilgili olan bi şey normal
İçinde inositol var tam tersi çok iyi gelir bünyeye normalde. Kasık ve göğüs ağrısı yumurtlama İle ilgili olan bi şey normal
M MARESS Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2022 50 7 10 Ocak 2023 Konu Sahibi MARESS #4 cicekgil .!.: cok kez kullandım hiçbi belirti olmadı bende. Hatta bildigim kadarıyla olmazda. folik asit sonucta :/ Genişletmek için tıkla... O zaman başka bir şey yapıyor, kısa süren regli geçirdim ondan o halde teşekkür ederim
cicekgil .!.: cok kez kullandım hiçbi belirti olmadı bende. Hatta bildigim kadarıyla olmazda. folik asit sonucta :/ Genişletmek için tıkla... O zaman başka bir şey yapıyor, kısa süren regli geçirdim ondan o halde teşekkür ederim
M MARESS Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2022 50 7 10 Ocak 2023 Konu Sahibi MARESS #5 Kristialia .!.: İçinde inositol var tam tersi çok iyi gelir bünyeye normalde. Kasık ve göğüs ağrısı yumurtlama İle ilgili olan bi şey normal Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim o halde biraz erken yumurtluyor olabilirim
Kristialia .!.: İçinde inositol var tam tersi çok iyi gelir bünyeye normalde. Kasık ve göğüs ağrısı yumurtlama İle ilgili olan bi şey normal Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim o halde biraz erken yumurtluyor olabilirim