- 23 Ekim 2023
- 295
- 56
- 18
- Konu Sahibi strawberry12
-
Merhaba. Gebe misiniz sonuç nedirBende sizin gibi düşünüyorum ama sonra ya olmazsa diye karamsarlığa bağlıyorum pazartesi adet günüm bekliyorum eğer olursa inşallah gebelik mutlaka haber vericem
Malesef adet olmuştumMerhaba. Gebe misiniz sonuç nedir
Doktoruna danışın bence yada belki bu pembe kutu farklıdırKızlar merhaba, bana da pcos sebebiyle doktorum önerdi inofolic. Ben pembe olanı kullanıyorum günde bir kere, ikinci kutuma başladım. Sizce günde bir kez almak yetersiz mi oluyodur bilemedim. Normalde ilaçsız adet göremiyordum bir süredir ama ilk kutudan 4 tane içmiştim ki bir anda regl oldum acaba bu ilacın etkisi midir? Bi de reglim biteli 12 gün oldu bugün afedersiniz lavaboda çok açık renkte kan geldi peçeteye silince ama devamı olmadı, sanki burda okumuştum inofolic kullanınca ara kanama gördüm diyenleri, bir bilginiz var mı?
Ben mavi kutu olanından kullandım 1 defa o sırada soğan kürü de yapıyordum hafif lekelenmem olmuştu ama hangisi yaptı bilmiyorumKızlar merhaba, bana da pcos sebebiyle doktorum önerdi inofolic. Ben pembe olanı kullanıyorum günde bir kere, ikinci kutuma başladım. Sizce günde bir kez almak yetersiz mi oluyodur bilemedim. Normalde ilaçsız adet göremiyordum bir süredir ama ilk kutudan 4 tane içmiştim ki bir anda regl oldum acaba bu ilacın etkisi midir? Bi de reglim biteli 12 gün oldu bugün afedersiniz lavaboda çok açık renkte kan geldi peçeteye silince ama devamı olmadı, sanki burda okumuştum inofolic kullanınca ara kanama gördüm diyenleri, bir bilginiz var mı?
Merhaba ben inofolic combi kullandım 1. kutu bitmeden yaklaşık 15 16 tane içmiştim hamile olduğumu öğrendimKızlar merhaba, bana da pcos sebebiyle doktorum önerdi inofolic. Ben pembe olanı kullanıyorum günde bir kere, ikinci kutuma başladım. Sizce günde bir kez almak yetersiz mi oluyodur bilemedim. Normalde ilaçsız adet göremiyordum bir süredir ama ilk kutudan 4 tane içmiştim ki bir anda regl oldum acaba bu ilacın etkisi midir? Bi de reglim biteli 12 gün oldu bugün afedersiniz lavaboda çok açık renkte kan geldi peçeteye silince ama devamı olmadı, sanki burda okumuştum inofolic kullanınca ara kanama gördüm diyenleri, bir bilginiz var mı?
Merhaba konusmustuk sizinle ben ilk kutu bitmeden hamile oldugumu ogrendim hislerim yaniltmamisBende sizin gibi düşünüyorum ama sonra ya olmazsa diye karamsarlığa bağlıyorum pazartesi adet günüm bekliyorum eğer olursa inşallah gebelik mutlaka haber vericem
Bende kullanıyorum ama benimkisi mavi kutu günde 2 defa alıyorum 1 ayı geçti kullanıyorum ama kanama falan olmadı sadece bir kere regl oldum onun dişında kanamam yok
Ben mavi kutu olanından kullandım 1 defa o sırada soğan kürü de yapıyordum hafif lekelenmem olmuştu ama hangisi yaptı bilmiyorum
şimdi baktım da combi olanda inositol 550 mg ve folik asit 200 mg. Pembe olan yani benim kullandığımdan düşük her iki etken maddenin de oranı. Günlük folik asit alımı 400 ü geçmemeli o sebeple combi günde 2 kez alınabilir ama pembe olan alınamaz çünkü onda zaten 400 mg varMerhaba ben inofolic combi kullandım 1. kutu bitmeden yaklaşık 15 16 tane içmiştim hamile olduğumu öğrendim
Darısı başıma inşallahMerhaba ben inofolic combi kullandım 1. kutu bitmeden yaklaşık 15 16 tane içmiştim hamile olduğumu öğrendim
Ayy ne güzel herkeste etki etmiyor malesef sağlıkla gelsin bebişinizMerhaba konusmustuk sizinle ben ilk kutu bitmeden hamile oldugumu ogrendim hislerim yaniltmamis
Cok tesekkur ederim kalp atisini falan duyduk her sey yolundaymis cok sukurAyy ne güzel herkeste etki etmiyor malesef sağlıkla gelsin bebişiniz
Maşallah maşallah haç haftalık oldunuzCok tesekkur ederim kalp atisini falan duyduk her sey yolundaymis cok sukur
İnofolic combi mavisini kullanıyorum bende sende mi onu kullaniyordun sağ sağlim kucağına alırsın inşallahCok tesekkur ederim kalp atisini falan duyduk her sey yolundaymis cok sukur
Inofolic combi hp canim beyaz paketti benim tessekkur ederim bu arada aminİnofolic combi mavisini kullanıyorum bende sende mi onu kullaniyordun sağ sağlim kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?