• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolic combi kullanıp hamile kalanlar

Doktor yumurta tembelliği olduğunu söyledi İnofolic combi verdi bu hap kullanıp hamile kalan var mı ?
Merhaba, ben de inofolic combi hp kullanıyorum beyaz olan. Pkosum. Siz günde 1 mi 2 mi kullanıyorsunuz? Konu için teşekkür ederim ben de merak ediyordum 🌸

Ben de gunde 2 defa olmak uzere bugün kullanmaya başladım. Çok olumlu yorumlar okudum. İnşallah bizlere de faydası olur
Ben de gunde 2 defa olmak uzere bugün kullanmaya başladım. Çok olumlu yorumlar okudum. İnşallah bizlere de faydası olur
Bende bu ay kullandım ve yumurtlama gördüm ilk defa pazartesi adet günüm umarım tutar
1
Ne zamandir kullani

Var mı gebelik falan ben hemen kullandığım ay gebe kalcakmışım gibi düşünüyorum sonra hüsran yaşıcam biliyorum ama ümitleniyprum işte 😄
Bende sizin gibi düşünüyorum ama sonra ya olmazsa diye karamsarlığa bağlıyorum pazartesi adet günüm bekliyorum eğer olursa inşallah gebelik mutlaka haber vericem

20231021_203706.jpg
merhaba kizlar adetim biteli 10. Gun ilk ovulasyon testimi yaptim bugun boyle cikti pik ve catlamayida gorurum insallah😇

Back