- 11 Ağustos 2023
- 69
- 14
- 8
- Konu Sahibi strawberry12
Doktor yumurta tembelliği olduğunu söyledi İnofolic combi verdi bu hap kullanıp hamile kalan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu ay kullandım ve yumurtlama gördüm ilk defa pazartesi adet günüm umarım tutarDoktor yumurta tembelliği olduğunu söyledi İnofolic combi verdi bu hap kullanıp hamile kalan var mı ?
Merhaba, ben de inofolic combi hp kullanıyorum beyaz olan. Pkosum. Siz günde 1 mi 2 mi kullanıyorsunuz? Konu için teşekkür ederim ben de merak ediyordumDoktor yumurta tembelliği olduğunu söyledi İnofolic combi verdi bu hap kullanıp hamile kalan var mı ?
Evet bende onu kullanıyorum günde 2 defaMerhaba, ben de inofolic combi hp kullanıyorum beyaz olan. Pkosum. Siz günde 1 mi 2 mi kullanıyorsunuz? Konu için teşekkür ederim ben de merak ediyordum
Ben de gunde 2 defa olmak uzere bugün kullanmaya başladım. Çok olumlu yorumlar okudum. İnşallah bizlere de faydası olurEvet bende onu kullanıyorum günde 2 defa
Bende bugun basladim kullanmaya ama doktorum gunde 1 defa verdiBen de gunde 2 defa olmak uzere bugün kullanmaya başladım. Çok olumlu yorumlar okudum. İnşallah bizlere de faydası olur
Ben günde 2 defa kullandım umarim faydası olur hepimiz içimBende bugun basladim kullanmaya ama doktorum gunde 1 defa verdi
Ne zamandir kullaniyosunuzBen günde 2 defa kullandım umarim faydası olur hepimiz içim
İnşallah
Ben de gunde 2 defa olmak uzere bugün kullanmaya başladım. Çok olumlu yorumlar okudum. İnşallah bizlere de faydası olur
Ben de gunde 2 defa olmak uzere bugün kullanmaya başladım. Çok olumlu yorumlar okudum. İnşallah bizlere de faydası olur
1Bende bu ay kullandım ve yumurtlama gördüm ilk defa pazartesi adet günüm umarım tutar
Ne zamandir kullani
18 ekimde başladım bnNe zamandir kullaniyosunuz
Ne zamandir kullaniyosunuz
Var mı gebelik falan ben hemen kullandığım ay gebe kalcakmışım gibi düşünüyorum sonra hüsran yaşıcam biliyorum ama ümitleniyprum işteBu ay kullanfım biteli 2 hafta oluyor tam tarih hatırlamıyorum
Bende sizin gibi düşünüyorum ama sonra ya olmazsa diye karamsarlığa bağlıyorum pazartesi adet günüm bekliyorum eğer olursa inşallah gebelik mutlaka haber vericemVar mı gebelik falan ben hemen kullandığım ay gebe kalcakmışım gibi düşünüyorum sonra hüsran yaşıcam biliyorum ama ümitleniyprum işte
Insallah guzel sonuc alirsin mutlaka haber ver canimBende sizin gibi düşünüyorum ama sonra ya olmazsa diye karamsarlığa bağlıyorum pazartesi adet günüm bekliyorum eğer olursa inşallah gebelik mutlaka haber vericem
Tabiki haber veririm şifa olsun hepimize inşallahInsallah guzel sonuc alirsin mutlaka haber ver canim
İnşallahEki Görüntüle 3321630 merhaba kizlar adetim biteli 10. Gun ilk ovulasyon testimi yaptim bugun boyle cikti pik ve catlamayida gorurum insallah
Evet satılıyorMerhaba, eczanelerde satılıyor mu