• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolic combi kullananlar

Derinbirirmak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
4
2
1
34
Merhaba ben polikistik hastasiyim. 3.5yillik evliyim ilk 2yil bebek istemedik, 1.5yildir uğraşıyorum ama bi türlü hamile kalamadim. İnofolic combiyi tesadüfen bi forumda gordum 2aydir kullanıyorum. Bunun yanında 3aydir da klomen verdi onu kullanıyorum. Çok uzun zamandır en azından evlendiğimden beri ilk kez b u ay zamanında kendiliğinden regli oldum inofolic in etkisi olduğunu dusunuyorum. Var mı aranızda da kullanan ve hem polisiktik hemde bebek için olumlu sonuç alan?

Bende kullaniyorum cnm sabah aksam tok aliyorsun dimi sende?aynen bende pkoyum ve aynen senle ayniyiz.4senelik evliyim.1bucuk senedir istiyoruz asilama oldum 1kere nasib olmadi.daha yeni 2.asilamam gecti.gene regl oldum.ikinci asilamayi yapan doktorum inofolic combi yazdi.kullan brakma dedi.bende regl olamam kendiligimden.bakalim bu reglim gecsin onumuzdeki ay benimde gelicekmj gorucez.1aydir iciyorum.

Bende kullaniyorum cnm sabah aksam tok aliyorsun dimi sende?aynen bende pkoyum ve aynen senle ayniyiz.4senelik evliyim.1bucuk senedir istiyoruz asilama oldum 1kere nasib olmadi.daha yeni 2.asilamam gecti.gene regl oldum.ikinci asilamayi yapan doktorum inofolic combi yazdi.kullan brakma dedi.bende regl olamam kendiligimden.bakalim bu reglim gecsin onumuzdeki ay benimde gelicekmj gorucez.1aydir iciyorum.

pco lar için en iyi ilaçlardan birisi....bende pco yok ama yumurtlamama destek olması için verdi doktor. çikolata kisti ameliyatı oldugum için. Aksatmadan iç...

Bana doktor yazdı 3 aydır kullanıyorum inofolic combi hastalanmadim hala yumurtam catlamiyor düzenli olarak kullanıyorum hala faydasını görmedim çok üzülüyorum

Hllmry ban doktor verdi ama ucretli ssk gecmiyor 32 tl polikist över var yumurtam catlamiyor benim bence doktora Danış derim ben

Merhaba..bende 1.5 yillik evliyim 8 aydir denemeye devam..fakat pko yum.pko nun sadece regl duzensizligi belirtisi var.kilo yada tuylenme yok.bu ay doktorum inofolic almami onerdi.ovulasyon testi ile birlikte olduk..acaba ise yaricakmi cok stresliyim...sürekli forumlara bakmaktan kendimi alamiyorum..

Back