Arkadaşlar iki aydır inofolic combi kullanıyorum üçüncü kutuma başladım bu ilaçla ilk defa geçen ay tam günümde adet oldum bu ay cuma günü adetimi bekliyorum fakat hiçbir adet belirtisi yok sadece ara ara kasıklarım yanıyor normalde bütün adet öncesi semptomları yaşardım bu ilaç yüzünden olabilir mi bilgisi olan yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnofolic combi kullananlar Bi bakabilir mi?
- Konu Sahibi nazcnr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- 23 Haziran 2018
- 64
- 48
- 3
Ben hamileyim doktorum infolic combi ye devam et dedi canımHamile yken folik asit yerine kullanilabilir mi kizlar
- 23 Haziran 2018
- 64
- 48
- 3
Arkadaşlar iki aydır inofolic combi kullanıyorum üçüncü kutuma başladım bu ilaçla ilk defa geçen ay tam günümde adet oldum bu ay cuma günü adetimi bekliyorum fakat hiçbir adet belirtisi yok sadece ara ara kasıklarım yanıyor normalde bütün adet öncesi semptomları yaşardım bu ilaç yüzünden olabilir mi bilgisi olan yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Ben infolic combi kullanımımın üçüncü ayında hamile kaldım düzenli kullan mutlaka yalnız adeti düzenlediği ile ilgili bir bilgim yok gecikmenin onunla alakası olmaya bilir adetin geçwbe kadar bekle yine de bence
- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Canım meraba bende inofolic kombi aldm bende de ıltrasonda pco görünümü vardıAdeti düzenliyor bencede inofolic combi. Bende kullandım 2 ay pkoydum doktor inofolic combi verdi. Hamile olabilirsin adetin gelmezse test yap hemen :)
Sen nasıl kullandın ? Gunde 2 tane mi kullandın ? Ve senin adetlerinde uzuyor muydu ? Birde fotosunu koycam bakar msn seninde bundan mıydı
Eklentiler
- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
Evet canım bundan kullandım adetlerim 2-3 ayda bir olurdu bunu kullandım düzenli olmaya başladım ve şuan hamileyim :) inofolic combinin sayesinde olduğunu düşünüyorum.Canım meraba bende inofolic kombi aldm bende de ıltrasonda pco görünümü vardı
Sen nasıl kullandın ? Gunde 2 tane mi kullandın ? Ve senin adetlerinde uzuyor muydu ? Birde fotosunu koycam bakar msn seninde bundan mıydı
- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Pwki nasıl kullandın canım ? Gunde kaç tane aldın ve adet bittikten snra mı basladın nasıl yaptın ?Evet canım bundan kullandım adetlerim 2-3 ayda bir olurdu bunu kullandım düzenli olmaya başladım ve şuan hamileyim :) inofolic combinin sayesinde olduğunu düşünüyorum.
- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
Adet bitiminde başladım 20 tane var zaten içinde günde bi tane olcak şekilde içtim hepsini sonra bıraktım adeti bekledim adetten sonra tekrar başladım bu şekilde.Pwki nasıl kullandın canım ? Gunde kaç tane aldın ve adet bittikten snra mı basladın nasıl yaptın ?
- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Hım peki bıraktıktan kaç gun snra adet oldun? Ve kacıncı ayda hamile kaldın ?? Biraz fazla soruyorm canım kusura bakma hakkını helal et :)Adet bitiminde başladım 20 tane var zaten içinde günde bi tane olcak şekilde içtim hepsini sonra bıraktım adeti bekledim adetten sonra tekrar başladım bu şekilde.
- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
Önemli değil canım helal olsun :) mayıs haziranda kullandım sonra önemsemedim sanırım pek almadım bi daha. Doktorum hamile kalana kadar bırakma deyince ağustosta tekrar kullanmaya başladım ve kullandığım ay hamile kaldım bu sefer. Bıraktıktan 3-4 gün sonra falan adet oluyodum genelde 28 günde bir oluyodum yani.Hım peki bıraktıktan kaç gun snra adet oldun? Ve kacıncı ayda hamile kaldın ?? Biraz fazla soruyorm canım kusura bakma hakkını helal et :)
- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Peeki hani ilacı bıraktın ya bıraktıktan snra yıne adetin düzenli mi oldu ? Kaç ay kullanmadın ilacıÖnemli değil canım helal olsun :) mayıs haziranda kullandım sonra önemsemedim sanırım pek almadım bi daha. Doktorum hamile kalana kadar bırakma deyince ağustosta tekrar kullanmaya başladım ve kullandığım ay hamile kaldım bu sefer. Bıraktıktan 3-4 gün sonra falan adet oluyodum genelde 28 günde bir oluyodum yani.
- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Hım tskkür ederim canm bilgilendrdiğin için. Bnde adet olduktan snra baslayayım o zmn :)1buçuk ayda oldum canım bırakınca 15-20 gün gecikti. 2 ay kullanmadım sonra tekrar başladım başladığım ay hamile kaldm