- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
- 18
- Konu Sahibi Minikmelek
-
Tesekkurler cevap içinben inofolic mavi kutu kullanmaya başladımiçtiğimin 4. 5. günü bende ara kanama başladı ve doktor kist oluşmuş atılamamış dedi. Böyle olunca bıraktım 1 regl dönemi atlatıp tekrar başladım yine kanama yaptı. Komple bıraktım ben de düzenimi iyice bozdu benim doktoruna sorup kullan istersen
Bende daha 1 haftadır kullanıyorum. Yalnız eczaneci sabah akşam tok karna iç dedi sen aç karna içiyor muşsun doğrusu hangisi
Kuzenim ebe onun tavsiyesiyle sabah akşam aç karna kullandim benBende daha 1 haftadır kullanıyorum. Yalnız eczaneci sabah akşam tok karna iç dedi sen aç karna içiyor muşsun doğrusu hangisi
Ben 3 ay kullandım pko yok bende gebeliğe yardımcı oluyor diye kullandım fakat bı etkisi olmadı bende doktor kontrolü altında klomen+folidoce kullanmaya başladım pazartesi kontrole gidicemYaklaşık altı aydır kullanıyorum gebelik yok . Agir pko var bende
Klomen de ise yaramadı bendeBen 3 ay kullandım pko yok bende gebeliğe yardımcı oluyor diye kullandım fakat bı etkisi olmadı bende doktor kontrolü altında klomen+folidoce kullanmaya başladım pazartesi kontrole gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?