• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Inofolic combi ile hamile kalanlar veya kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikmelek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
492
145
18
2 aydır inifolic combi mavi kutu kahverengi kapsül olanı kullanıyorum sabah akşam aç karna olmak üzere günde 2 tane . Normalde benim reglim mevsimsel olsun sinir stres olsun vs hiç saşmaz en fazla ertesi gün olurum yani 1 gün gecikir onuda 2 en fazla 3 kez yaşamışımdır gecen ay yani inofolic kullandığım ilk ay reglim tam 5 gün gecikmeli geldi ilk kez başıma böyle birşey geldi ve sonuc gebe degilim tabiki . Farklı sitelerde okuduğum birkaç şey var bu inofolic ile ilgili gecikme yaptığında biri doktoruna danışmıs vücut kendini gebelige hazırlıyor ertesi ay gebe kalırsın demiş bu durum kafamı karıştırdı ve bugün bat tarihim henüz olmadım test yaptım negatif sorum şu inofolic combi kullanıp bu şekilde gecikme yaşayıp gecikmeden ne kadar sonra gebe kaldınız veya gecikme yaşayıp gebelik elde edemediğiniz oldumu ?

ben inofolic mavi kutu kullanmaya başladımiçtiğimin 4. 5. günü bende ara kanama başladı ve doktor kist oluşmuş atılamamış dedi. Böyle olunca bıraktım 1 regl dönemi atlatıp tekrar başladım yine kanama yaptı. Komple bıraktım ben de düzenimi iyice bozdu benim doktoruna sorup kullan istersen

ben inofolic mavi kutu kullanmaya başladımiçtiğimin 4. 5. günü bende ara kanama başladı ve doktor kist oluşmuş atılamamış dedi. Böyle olunca bıraktım 1 regl dönemi atlatıp tekrar başladım yine kanama yaptı. Komple bıraktım ben de düzenimi iyice bozdu benim doktoruna sorup kullan istersen
Tesekkurler cevap için

Ben neredeyse 9 aydır kullanıyorum hafif pko vardı gebeliği de 5 aydır istiyoruz erken başlamak istedim folik asite adetim maksimum 2 gün erken oluyor hiç etkilemedi beni genelde pkolulara öneriyor doktorlar kimisi kolay hamile kalıyor bu hapla ama 5 aydır daha nasip olmadı bana dediğim gibi bünyeden bünyeye değişiyor demek ki doktoruna danışman en mantıklısı

Bende daha 1 haftadır kullanıyorum. Yalnız eczaneci sabah akşam tok karna iç dedi sen aç karna içiyor muşsun doğrusu hangisi 🤔

Bende daha 1 haftadır kullanıyorum. Yalnız eczaneci sabah akşam tok karna iç dedi sen aç karna içiyor muşsun doğrusu hangisi 🤔
Kuzenim ebe onun tavsiyesiyle sabah akşam aç karna kullandim ben

Yaklaşık altı aydır kullanıyorum gebelik yok . Agir pko var bende
Ben 3 ay kullandım pko yok bende gebeliğe yardımcı oluyor diye kullandım fakat bı etkisi olmadı bende doktor kontrolü altında klomen+folidoce kullanmaya başladım pazartesi kontrole gidicem

Son düzenleme:
Ben 3 ay kullandım pko yok bende gebeliğe yardımcı oluyor diye kullandım fakat bı etkisi olmadı bende doktor kontrolü altında klomen+folidoce kullanmaya başladım pazartesi kontrole gidicem
Klomen de ise yaramadı bende:( yumurtalarim oldukça inatçıymis pko kaynaklı. Femara verecek herhalde öbür ay

Back