• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık inofolic combi ile hamile kalan var mı??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

glz888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2020
20
10
3
36
merhaba kızlar pcoluyum ilaçsız adet olamıyorum 3 aydır adet olmadım ınofolıc combi kullanmaya başladım 10.gün yumurtlama gördüm 2 gün sürdü 3.çatladı bu üç günü değerlendirdik yumurtlama gerçekleşeli 6 gün oldu ama benim göğüslerim uçları yanıyor dokunamıyorum resmen ve damar damar olmuş ve solda hafif hafif kasık ağrım var .gebelik belirtisi bu kadar erken olabilir mi ?adet düzensiz olunca ne zaman adet olacağımı da bilmiyorum

Sanırım ben🙋🏻‍♀️ İki kutu bitirdim üçüncüdeyken gebe kaldım troid yüksekliği vardı o da düştü ikisinin de etkisiyle kaldım sanırım

Şuan adetin kacinci günün desin?

Bu inofolic bi bana iyi gelmedi sanırım... :işsiz:inşallah siz hamilesinizdir :KK200:

Kızlar bu inofolic combiyi doktor mu veriyor yoksa eczaneden kendimiz alabiliyor muyuz?

Şase ve combi arasında ne fark var ve combi günde kaç tane kullanılıyor?

Ben bir kere tek kullandım suan imom kullanıyorum ama arkadaşımda bir kullanımdan sonra gebelik olmustu . Sizde ki belirtiler de gebeliktir inşallah 🤲 erken ama göğüsün damar damar olması ona işaret

Bende inofolicle olduğunu düşünüyorum 2 ay oncesindedr hsg cektirmistim o ayda sadece yumurtlamaya kadar inofolic toz içtim

Ben bir kere tek kullandım suan imom kullanıyorum ama arkadaşımda bir kullanımdan sonra gebelik olmustu . Sizde ki belirtiler de gebeliktir inşallah erken ama göğüsün damar damar olması ona işaret
inşallah canım 🤲Allah hepimize nasip kısmet etsin

Bende 2. Kutudaki şimdi inofolic combi kullanıyorum

Pko var bende de. Bide normel düzenim de yürüyüş yapmaya çalışıyorum ve şekeri flan kesiyorum.

Kızlar bise sorucam inofolic combi haricinde sizce hormonlar için hayit aslan pençesi gibi otları devam etsem mi sizce

Allah inşallah bize de kısmet eder:emir_bebek:gebelik belirtilerin neydi canım
Amin inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin... belirtim hiç yoktu inanın belirtilere takılmayın ve gebeliğe dair tek bişey düşünmeyin ilişkinizi yaşayın regliniz geçince test yapın tavsiyem... boş verince oldu.

Back