merhaba kızlar pcoluyum ilaçsız adet olamıyorum 3 aydır adet olmadım ınofolıc combi kullanmaya başladım 10.gün yumurtlama gördüm 2 gün sürdü 3.çatladı bu üç günü değerlendirdik yumurtlama gerçekleşeli 6 gün oldu ama benim göğüslerim uçları yanıyor dokunamıyorum resmen ve damar damar olmuş ve solda hafif hafif kasık ağrım var .gebelik belirtisi bu kadar erken olabilir mi ?adet düzensiz olunca ne zaman adet olacağımı da bilmiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık inofolic combi ile hamile kalan var mı??
- Konu Sahibi glz888
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- inofolic combi pco
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Şubat 2020
- 349
- 200
- 23
- 16 Aralık 2019
- 266
- 355
- 18
en son 1 aralıkta adet olmuştumŞuan adetin kacinci günün desin?
kendimiz de alabiliyoruz hatta nette daha ucuzKızlar bu inofolic combiyi doktor mu veriyor yoksa eczaneden kendimiz alabiliyor muyuz?
Allah inşallah bize de kısmet edergebelik belirtilerin neydi canımSanırım ben İki kutu bitirdim üçüncüdeyken gebe kaldım troid yüksekliği vardı o da düştü ikisinin de etkisiyle kaldım sanırım
- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
Günde bir tane ve her gün aynı saatte almanız lazım folik asitleriŞase ve combi arasında ne fark var ve combi günde kaç tane kullanılıyor?
inşallah canım Allah hepimize nasip kısmet etsinBen bir kere tek kullandım suan imom kullanıyorum ama arkadaşımda bir kullanımdan sonra gebelik olmustu . Sizde ki belirtiler de gebeliktir inşallah erken ama göğüsün damar damar olması ona işaret
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
Gebelik testi yaptın mı cnmen son 1 aralıkta adet olmuştum
yumurtlamayı geçen cumartesi gördüm daha 1 hafta bile olmadı o yüzden yapmadımGebelik testi yaptın mı cnm
- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
Soğan kürü neden yapmiyorsun. Denemekte fayda varyumurtlamayı geçen cumartesi gördüm daha 1 hafta bile olmadı o yüzden yapmadım
Amin inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin... belirtim hiç yoktu inanın belirtilere takılmayın ve gebeliğe dair tek bişey düşünmeyin ilişkinizi yaşayın regliniz geçince test yapın tavsiyem... boş verince oldu.Allah inşallah bize de kısmet edergebelik belirtilerin neydi canım
- 15 Temmuz 2019
- 636
- 320
- 23
Canım hamile misin?yumurtlamayı geçen cumartesi gördüm daha 1 hafta bile olmadı o yüzden yapmadım
Canımm bu combi normal folik mi. Hormon değerlerim normaldi yani bende kullanabilir miyim?Günde bir tane ve her gün aynı saatte almanız lazım folik asitleri