İNOFOLİC COMBİ HP KULLANIMI HAKKINDA

sevnylan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
147
129
18
Merhaba 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz. Daha önce kimse söylememişti. doktorum kan değerlerimin normal olduğunu ancak usg görüntüsünde pkos görünümü olduğunu söyledi. Günde 2 defa inofolic combi HP içmemi önerdi. Kullananlar faydasını görenler var mı?

Bu arada 1 olumsuz tüp bebek tedavim var. Yumurta kalitemi arttırmak ve çocuk sahibi olmak için doktora gittiğimde öğrendim pkos görünümünü.

Bana da aynı şeyi dedi doktor üstünde günde 2 kere diyor ben günde 1 kere kullanıyorum kocaman hap yutması zor oluyor diye baya yumurtaliklara faydasi var hareketlenme oluyor metabolizmam falan da çok çalışıyor bu ay yumurtlama gördüm ama duphatson da yazdı maalesef adet oldum inşallah bebislerjmiz olur ya

Merhaba bende de pcos var. Femara+çatlatma iğnesi ile gebelik elde ettim. Ancak inofolic combi kullanıyordum bende günde 2 kere. Ve pcos olduğu için insülin direnci olmamasına rağmen endokrin doktorum ve kadın doğum dokt. İnsülin direnci ilacı kullanmamı söyledi. Onu da kullanıyordum.Pcoslu hastalar için geneli tavsiye ediyor tabi ki doktor kontrolünde.Pcosta kilo, insülin direnci ve tiroid değerleri önemlidir. Bunlarda problem var mı muhakkak baktırın ve önlem alın. İnşallah tez zamanda sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza

Bende ilk defa bu ay kullanmaya başladım 3 senedir çocuk düşünüyoruz bir sorun yok tüm değerler normamiş. Ama herşey normal olsa hamile kalırdım diye düşünüyorum. normalde dün adet olmam gerekiyordu 2 gündür ağrım var ama hastalanmadım test yapmaya korkuyorum gerçi bu aydan ümitli değilim ama bi heveslenmedim desem yalan olur

Hepinize teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi alırız.

Peki kaç kutu kullandınız inofolic. İçinde 20 tane var 10 güne 1 kutu bitiyor İlaç bitince hemen yenisiyle devam mı etmeliyim. Adet döneminde mi sadece 10 gün kullanmalıyım. Siz nasıl kullandınız? Bir de femara + yumurta çatlatma iğnesini kaç kez kullandınız?

2-3 ay olmuştu sanırım. Hemen devam edin zaten folikasit esasen içeriği. Femara ve iğmeyi bir kez kullandım

Bugün reglimin 3 günü kan tahlilimde estradiol 35 LH 7,46 FSH 7,32 TSH 2,01 çıkmış.acaba değerlerim nasıl bilginiz var mı? İnofolic combi aldım ve bugün başladım. İnşallah güzel haberlerle yazacağım

Merhaba canım sonuç elde ettin mi yaradimi işine ilac

Merhaba değerlerimiz aşağı yukarı aynı ve doktorum bana da 3 ay vitaminle deneyelim dedi ama sanırım siz tüp bebek sürecindesiniz.Oncelikle umarım başarılı olurPeki nasıl karar verdiniz beklemek mi istemediniz vitaminler etkili olmadı mı ben de bir ümit işe yarar diye bekliyorum çünkü

Merhaba, çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla bebişlerimize en kısa sürede kavuşalım 1,5 ay gibi kullandım İnofolic combiyi. Sonrasında Doktor ile görüştüm ve zaman kaybetmemek adına tüp bebek e başladım. Şuan iğne tedavisi görüyorum. İğnelerle aynı zamanda vitamini kullanmak istemedim. Şu an sadece folik asit kullanıyorum. Siz combiyi denemek isterseniz bence hiç kafanızı karıştırmayın ve kullanmanıza rağmen olmazsa o zaman diğer tedavi yöntemlerine başvurun. Tabi bu vitamin ne kadar süre art arda kullanılıyor bunu bilmiyorum. Güzel sonuçlar alalım

Çok teşekkür ederim

Evet bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…