Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi / folidoce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu konu hakkında çok topic var.
inofolic combi inositol+folik asit içerir (PCO olanlar kullanır) İnositol insülini dengeler.
Folidoce herkes kullanabilir ama yapay folic asid bu o sebeple "SOLGAR Folat" kullanın. Folik asit değil

inofolic kullanmistim ben pcolu degilim.
Yumurta gelistiricidir bu ilac
Folidoce de folik asit ki gebelik dusunuyorsan 3 ay evvelden baslaman gerekiyor

Bn de inofolic kullanıyorum ama pco değilim. isteyen kullanabilir yumurta geliştirici özelliği varmıl

Tamam tabletim bitmek üzere onu alacağım
Arkadaşım bak üzerinde metafolin-folat yazanı alacaksın. Folik asit kimyasal insan eli üretimi. Bu yukarıdaki bildiğin sebzelerdeki. İkisinin kimyası farklı. Bu yukarıdakinden al olur mu

Ayrıca “sadece” pko kular kullanır diye bişey yok yanlıs yönlendirmeyelim lütfen
İnofolicte sadece inositol ve folik asit var o kadar. İnositol yine kullanın ama pco luların daha yüksek inositol ihtiyacı var. İçmek istiyorsan iç kardeş Ben pek boşa içmem doğalını tercih ediyorum herşeyin mümkün olduğunca.
Normal overlinin bir ihtiyacı varsa PCO lunun 5 ihtiyacı var.

Dediğiniz folatı alacağım internetten sipariş vereceğim. Ben de estradiol düşüklüğü var adetimi bekliyorum tekrar bir hormon testi daha yaptıracağım bu sefer randevu aldığım doktor erkek ama hiç rahat ve emin değilim kadın doktor ilgilenmedi herkese karşı öyleymiş. Bal tarçın kullanacağım test sonucuna göre hayırlısı rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip eder inşallah bana ve isteyen herkese.

Eki Görüntüle 2198447
e2 30-50 arası olması gerekiyor adetin 3. Günü civarı. Bende de kist var. Doğum kontrol hapı umarım bu ay küçültmüştür ve klomen başlayabilirim Arkadaşım. İnşallah başaracağız

Eylülde adetin 4. günü gittim ben estradiol 21 idi. referans aralığının altında olmasına rağmen doktor hanım hamile kalamayacaksın diye bir şey yok dedi yani estradiolün düşük şu ilacı kullan demesini beklerdim ben evde baktım sonuçlara bilseydim söylerdim bu düşük diye.. Bir ay da yükselir mi bu değer acaba ? Kolay mıdır yükseltmen bilmiyorum eşimde sperm testi verecek bende kan testi. adetimi bekliyorum işte. İnşallak kist mist kalmaz sende de soğan kürü rahmi temizliyormuş diye duydum denedin mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…