- Konu Sahibi Sogukkahve35
Bu iki ilaç arasındaki fark nedir arkadaşlar?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pco lar için sadece demek teşekkürlerBu konu hakkında çok topic var.
inofolic combi inositol+folik asit içerir (PCO olanlar kullanır) İnositol insülini dengeler.
Folidoce herkes kullanabilir ama yapay folic asid bu o sebeple "SOLGAR Folat" kullanın. Folik asit değil
evet PCO larda insülin direncini kırıyor inositol o sebeple. tabi çok düzenli kullanmak lazımPco lar için sadece demek teşekkürler
Tamam tabletim bitmek üzere onu alacağımevet PCO larda insülin direncini kırıyor inositol o sebeple. tabi çok düzenli kullanmak lazım
siz solgar folat alın
AymenAyrıca “sadece” pko kular kullanır diye bişey yok yanlıs yönlendirmeyelim lütfen
Arkadaşım bak üzerinde metafolin-folat yazanı alacaksın. Folik asit kimyasal insan eli üretimi. Bu yukarıdaki bildiğin sebzelerdeki. İkisinin kimyası farklı. Bu yukarıdakinden al olur muTamam tabletim bitmek üzere onu alacağım
İnofolicte sadece inositol ve folik asit var o kadar. İnositol yine kullanın ama pco luların daha yüksek inositol ihtiyacı var. İçmek istiyorsan iç kardeş Ben pek boşa içmem doğalını tercih ediyorum herşeyin mümkün olduğunca.Ayrıca “sadece” pko kular kullanır diye bişey yok yanlıs yönlendirmeyelim lütfen
Dediğiniz folatı alacağım internetten sipariş vereceğim. Ben de estradiol düşüklüğü var adetimi bekliyorum tekrar bir hormon testi daha yaptıracağım bu sefer randevu aldığım doktor erkek ama hiç rahat ve emin değilim kadın doktor ilgilenmedi herkese karşı öyleymiş. Bal tarçın kullanacağım test sonucuna göre hayırlısı rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip eder inşallah bana ve isteyen herkese.İnofolicte sadece inositol ve folik asit var o kadar. İnositol yine kullanın ama pco luların daha yüksek inositol ihtiyacı var. İçmek istiyorsan iç kardeş Ben pek boşa içmem doğalını tercih ediyorum herşeyin mümkün olduğunca.
Normal overlinin bir ihtiyacı varsa PCO lunun 5 ihtiyacı var.
e2 30-50 arası olması gerekiyor adetin 3. Günü civarı. Bende de kist var. Doğum kontrol hapı umarım bu ay küçültmüştür ve klomen başlayabilirim Arkadaşım. İnşallah başaracağızDediğiniz folatı alacağım internetten sipariş vereceğim. Ben de estradiol düşüklüğü var adetimi bekliyorum tekrar bir hormon testi daha yaptıracağım bu sefer randevu aldığım doktor erkek ama hiç rahat ve emin değilim kadın doktor ilgilenmedi herkese karşı öyleymiş. Bal tarçın kullanacağım test sonucuna göre hayırlısı rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip eder inşallah bana ve isteyen herkese.