Aile Planlaması İNOFOLİC COMBİ ara kanama yapar mı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Herseycokguzelolacakkk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
260
137
103
Selam kızlar ,
Hiç bir rahatsızlığım yok folik asit olarak inofolic combiyi önerdi doktorum hamile kalmayı kolaylaştıran bir etkiye de sahip diyor forumda okuduklarımdan da yola çıktım aldım kullandım adetime 11 gün varken erken adet oldum . Acaba içinizde kullanıpta bu şekilde adet döngüsünü erken yaşayan var mı ?

İnş vücudunu gebeliğe hazırlıyodur

Peki şuanda erken yumurtlama vs hissettiniz mi

Vücut hazırlanıyo işte temixleniyo siz ne kullanıyorsunuz
İnşallah canım venatura inositol canım inofolic ile tek farkı içinde folik asit olmaması folik asiti ekstra ayrı içiyorum ben bunun fiyatı daya uygun olduğu için bunu almıştım bu ay bir de bitkisel karışımlı macuna başladım inşallah fayda eder

İnş canım 2 yıldır yapmadıgım şey kalmadı rabbim umutlarımızı nasip etsin inş

İnşallah rabbim gönlüne göre verirdi ilaçların takviyelerin faydasını görürsün . 15 gün önceden gelince çok korktum siyah kahverengi olan düzeni bir de bozdum durma üzüldüm :)

Vücut hazırlanıyo işte temixleniyo siz ne kullanıyorsunuz
Peki şuanda erken yumurtlama vs hissettiniz mi
Hiç bir şey hissetmedim ilaca devaö ediyorum. HAlen biraz san pahalı rabbim verecek olduktan sonra verir denize çabalıyoruz işte çok zor bu Arada ben çok cevap vermeyi falan bilmem alışkın değilim kullanımına sitenin . Yanlış cevaplar verirsem affedin siz kaça yıldır bekliyorsunuz ya da var mı evladınız allah isteyen herkese versin

2 yıllık evliyiz dış gebelik yaşadım başkada yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…