Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
inofoliğin adet ve yumurtayla hiçbir bağlantısı yok sadece folik asit gibi yumurta gelişmesini sağlıycak şeyler bulunduruyor içinde. İlaç değil takviyedir .
inofoliğin adet ve yumurtayla hiçbir bağlantısı yok sadece folik asit gibi yumurta gelişmesini sağlıycak şeyler bulunduruyor içinde. İlaç değil takviyedir .
iki ay kullandım hiç bi faydasını görmedim. ocean polysitol tavsiye ederim bayagı etki etti. 3 4 ay adet göermediğim zamanlar oluyodu . polisitolden sonra düzene girdi ondan öncede hayıt ve civan perçemi ekstratı kullanmıştım ikisinın beraber faydasını gördüğümü düşünüyorum.
iki ay kullandım hiç bi faydasını görmedim. ocean polysitol tavsiye ederim bayagı etki etti. 3 4 ay adet göermediğim zamanlar oluyodu . polisitolden sonra düzene girdi ondan öncede hayıt ve civan perçemi ekstratı kullanmıştım ikisinın beraber faydasını gördüğümü düşünüyorum.
içeriğindeki inositol oranı miyo ve d-kiro olduğu için pko da daha etkili. ben prowomen ve promotilwomen da kullandım ama en etkilisi polysitoldü. doktorunada bi sor istersen benim doktorum önermişti.inşallah sizede etkisi olur.
Ben pholicaps kullaniyorum 2 aydir inofolicden daha fazla inositol iceriyor. Etkisi 3 aydan sonra olur demisti doktor. Gecen ay catlatma ignesi oldugum icin adet oldum zamaninda ama bu ay gorecegim asil etkisini.
Evet adetlerim duzene girdikten sonra iki kere ust uste kimyasal gebelik gecirdim . Sonrada klomenle destekledik. Sukur suan hamileyim allah kismet ederse .
Evet adetlerim duzene girdikten sonra iki kere ust uste kimyasal gebelik gecirdim . Sonrada klomenle destekledik. Sukur suan hamileyim allah kismet ederse .