• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık inofilic combi ile gebe kalan varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Htckbr123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
69
21
88
26
kızlar doktora gittim yumurta tembelliği var dedi inofolic combi verdi bununla hamile kalan varmi

kızlar doktora gittim yumurta tembelliği var dedi inofolic combi verdi bununla hamile kalan varmi
Burdayım 🤭 bende doktora gittiğimde pcos olduğunu yani yumurtalarımın dirençli olup çatlamadığını söyledi dr inofolic combi ile başladık sürece kullandığımın 2. Ayı hamile kalmışım sonra 4 haftalıkken düşük yaptım düşükten sonra 1 ay geçti ardına yine hamile kalmışım kendini strese sokma sakın ıyi düşün iyi olsun 🌸

Burdayım 🤭 bende doktora gittiğimde pcos olduğunu yani yumurtalarımın dirençli olup çatlamadığını söyledi dr inofolic combi ile başladık sürece kullandığımın 2. Ayı hamile kalmışım sonra 4 haftalıkken düşük yaptım düşükten sonra 1 ay geçti ardına yine hamile kalmışım kendini strese sokma sakın ıyi düşün iyi olsun 🌸
Adet olmadanmi kaldiniz

4 haftalik henuz yeniyken yapmişsiniz.
Duzensizlikler olabiliyor biraz daha buyuk yapinca..
Rabbim kucaginiza nasip etsin insallah
İnofolic combi kullananların çoğunluğu ıyi sonuçlar alıyor inşallah sende güzel haberler alırsın canım benim ayrıca düşüğün parçası içinde olurmuş derler hemen hamile kalan çok fazla onlardan biriyim

• Beğen
Reactions: H M
İnofolic combi kullananların çoğunluğu ıyi sonuçlar alıyor inşallah sende güzel haberler alırsın canım benim ayrıca düşüğün parçası içinde olurmuş derler hemen hamile kalan çok fazla onlardan biriyim
Benm ikiz 6 haftalik düsük.
Ilk dusukte gorememistik hicbirsey..
Adet donemim geldi bi var bi yok sari kahve akntilarim var. 10 gundur boyle. Bi gecmedi bu donem. 40 gun oldu yani

Benm ikiz 6 haftalik düsük.
Ilk dusukte gorememistik hicbirsey..
Adet donemim geldi bi var bi yok sari kahve akntilarim var. 10 gundur boyle. Bi gecmedi bu donem. 40 gun oldu yani
Benimde ilk düşüğümde kese vardı bebek yoktu zaten düşük olucağı belirlenmişti sağlıksız dendi benim kanamam sadece 10 güne yakın sürmüştü sonra bitti aralıkta da regl kanamam oldu. Peki bu durumda doktora göründün mü

Benimde ilk düşüğümde kese vardı bebek yoktu zaten düşük olucağı belirlenmişti sağlıksız dendi benim kanamam sadece 10 güne yakın sürmüştü sonra bitti aralıkta da regl kanamam oldu. Peki bu durumda doktora göründün mü
Benm de dolu dolu 10 gun surdu..
Sonra doktora gittim temiz gozukuyor dedi.
15 gun temiz kaldim. 10 gundur boyle akntm var.belki normaldir diye gitmedim insallah diner bir an once.. hamileyimdir belki dedm ama imkanda vermedim pek.
Yani toplam dusugün başladigi zamandan itibaren 37.gun

Benm de dolu dolu 10 gun surdu..
Sonra doktora gittim temiz gozukuyor dedi.
15 gun temiz kaldim. 10 gundur boyle akntm var.belki normaldir diye gitmedim insallah diner bir an once.. hamileyimdir belki dedm ama imkanda vermedim pek.
Yani toplam dusugün başladigi zamandan itibaren 37.gun
Regl olmadan gebe kalanlarda var Hayırlı sı olsun inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşallah

nasıl mutlu oldum bilemezsin doktor hamile kalmayı kolaylaştırır dedi kimis i de diyor alakası yok o vitamin 🤗

Bende de önce yumurta tembelliği dediler sonra pko görüntüsü oluştu. Adetlerimde onu bunu kullan derken düzeldi çok şükür Allaha. .
Bu arada infolic combi 1. Kutu şuan kullanıyorum ilk kutu bitmek üzere 20 kapsülü. Ve 2. Asilama için gün sayıyorum
Allahin izniyle tutarsa hatırlatın bana yazarım ins 😊

Sizin yazınızı okuyunca şu serpildi az da olsa içime 😊 ben ilk kutuda yim daha bakayim faydalı olacak mı. . 2. Asilama için gün sayiyorum

Back