Merhaba ınnuk! Diyet maceran hayırlı olsun:) Resimdeki eğer senin o tatlı meleğinse moralini bozmak için değil, yüksek tutmak için pek çok sebebin var. Allah onu size bağışlasın. ınsan durumuna ahlanıp vahlanarak sadece kendini yıpratıyor ve bu çözümsüzlüğü beraberinde getiriyor inan. Durum ortada değil mi? Ve aslında bence 83'ten 74,2 'ye düşerek, tablo çizdiğin kadar da karanlık değil. Bence çok çok iyi durumdasın. Bu demektir ki pes eden, inancını yitiren bir ınnuk değil, AZıMLı, GAYRETLı bir ıNNUK var karşımızda. Seni çok tebrik ediyorum canım. Ben sana inıyorum sen pes etmeyeceksin. Meleğinin fıssttıkkk gibi annesi olacaksın. Birbirimize destek olalım, buradan bir birimizi takip edelim. ınsan burada bunun önemini çok daha iyi anlıyor. Çok çok öpüyorum bebişinin yanaklarından. Takiptesin
canım öncelikle bebiş hayırlı olsun evet genelde anneler baskı yapıyor ye süt olsun diye ısrar etmeseler kendimiz düzenli besleneceğiz tabi benim bebişim yok ama ablamlara yapılan baskıyı biliyorum ve çevremde çok kişi var bu durumda merak etme en kısa sürede verirsin bende 20 gün önce 79 kiloydum şimdi 75 klioyum bunu herşeyden yedim ama az az yedim her gün akşam üzeri spor yaptım ( park yerlerinde yapılan aletler varya oradaki hareketleri yaptım ) tabağıma aldığım yemeklerin yarısını yedim ve gün boyu aç gezmedim ara ara havuç salatalık falan yedim süt içtim bunları yapmaya devam ediyorum .... en kısa zamanda sende zayıflarsın merak etmeçok fazla dert etme kendine ( demesi kolay tabiii :)) kilo verdiiğinde kendini ödüllendir yapmak istediklerini ödül olarak sıralayabilirsin ben saçımı kesticektim kilo verince vakit kaybetmeden kestirdim canımmmm bol kilo kaybııı inşallahhh :)))
merhaba innuk bende diyetisyene gidiyorum ve hiç motive olamıyorum..3 haftadır diyetisyene gidiyorum ilk hafta 1.700 kg verdim diğer hafta 1 kilo almışım tekrar..bu hafta iyice odaklanayım diyorum ama olmuyor hiç hevesim yok bu kilolardan kurtulmakta istiyorum ama olmuyor...şimdi sirkeli su içiyorum dün akşamdan itibaren lahana yağıda kullanmaya başladım..inşallah bu hafta zayıflarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?