Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7.gün pik olmuş 8 de çatlamışYumurtlama takibi için bu testi aldım ama pik dönemi ne zaman anlayamadım yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba ben hiç bilmediğim için soruyorum arkadaşın testlerine bakacak olursak hangi güm ilişkiye girmemiz gerekir?7.gün pik olmuş 8 de çatlamış
9.gün de 2 çizgi gözüküyor sizce o ne olabilir7.gün pik olmuş 8 de çatlamış
Yumurtlama öncesi daha önemli canım 1 3 5 7 9 olsa çok iyi olurduMerhaba ben hiç bilmediğim için soruyorum arkadaşın testlerine bakacak olursak hangi güm ilişkiye girmemiz gerekir?
idrarın dikkat ettiniz 2 saat sıvı almadan ve sabah idrarın olmadan yapacaksın9.gün de 2 çizgi gözüküyor sizce o ne olabilir
Çok teşekkür ederimidrarın dikkat ettiniz 2 saat sıvı almadan ve sabah idrarın olmadan yapacaksın
Ben daha deneme yapmadım. Pcos hastasıyım. Çocuk düşünmeye başlayınca bende böyle test alayım diye düşündümYumurtlama öncesi daha önemli canım 1 3 5 7 9 olsa çok iyi olurdu
Ben de uygulamalara göre hep 14.gün çıkıyordu bu testin sayesinde öğrendim muhtemelen çatladı kasigimda agri var çünkü tavsiye ederim benim reglim düzenlidir ona rağmen erken yumurtluyormusumBen daha deneme yapmadım. Pcos hastasıyım. Çocuk düşünmeye başlayınca bende böyle test alayım diye düşündüm![]()
Benimde regl düzenli ama pcos teşhisi aldım nasıl oldu anlamadımBen de uygulamalara göre hep 14.gün çıkıyordu bu testin sayesinde öğrendim muhtemelen çatladı kasigimda agri var çünkü tavsiye ederim benim reglim düzenlidir ona rağmen erken yumurtluyormusum
Mutlaka testi denemelisin sonuca göre güncelleme yapicam tekrarBenimde regl düzenli ama pcos teşhisi aldım nasıl oldu anlamadım
Tamam canımMutlaka testi denemelisin sonuca göre güncelleme yapicam tekrar
Test sana stres yaptırır canım bende pcos um 2 senedir istiyorum inşallah kavuşurum artıkBen daha deneme yapmadım. Pcos hastasıyım. Çocuk düşünmeye başlayınca bende böyle test alayım diye düşündüm![]()
Daha bebiş denemelerine başlamadık. Doktor eşimdende sperm testi istedi. Adetimin 3.günü hormon testi vericem eşimde o gün sperm testi verecek. İkimizin sonuçlarına göre ortaklaşa karar vereceğiz. 27 yaşındayım doktor çok ertlemememi söyledi.Test sana stres yaptırır canım bende pcos um 2 senedir istiyorum inşallah kavuşurum artık
Hakkında hayırlısı olsun cnmDaha bebiş denemelerine başlamadık. Doktor eşimdende sperm testi istedi. Adetimin 3.günü hormon testi vericem eşimde o gün sperm testi verecek. İkimizin sonuçlarına göre ortaklaşa karar vereceğiz. 27 yaşındayım doktor çok ertlemememi söyledi.