• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnnovita lh ve hcg testi

boncukk33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
21
9
1
29
IMG_4099.jpeg

Adete 2 gün kala ovülasyon testi koyu çıkınca sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım böyle silik bi şekilde öğrenen var mı acaba ?

Adete 2 gün kala ovülasyon testi koyu çıkınca sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım böyle silik bi şekilde öğrenen var mı acaba ?
Ben canım bu ovulasyon testi ile gebe kaldım can sıkıntısına yapmıştim 5 gün kala pikti herkes bura daki kız arkadaşlarım test yap dediler yaptım 4 farklı marka ile pozitfdi ben hala yok yalancı diyordum 5 gün var Sonuc gebeydim ama düşükle sonuçlandı sağlıkla gelsin seninko inşallah

Ben canım bu ovulasyon testi ile gebe kaldım can sıkıntısına yapmıştim 5 gün kala pikti herkes bura daki kız arkadaşlarım test yap dediler yaptım 4 farklı marka ile pozitfdi ben hala yok yalancı diyordum 5 gün var Sonuc gebeydim ama düşükle sonuçlandı sağlıkla gelsin seninko inşallah
İnşallah vardır adet gecikmesini bekliyeceğim 2 gün kaldı 2 senedir istiyoruz ilk defa testte silikte olsa belirdi

Bugün adet günümdü olmadım Az önce erken gebelik testi days comfort yaptım ilk 3 4 dakika da çıktı var mı sizce yarında kan testi yaptıracağım

Kan verdim beta 143 çıktı cuma günü tekrar vereceğim . Sende durumlar nedir inşallah sende de vardır🙏🥰
Daha regl olmadım 30-35 arası döngüm o yüzden beklemeye karar verdim pazara kadar tam 35 olsun olmazsam test yapacağım negatif çıkarsa doktora giderim 🥰

Back