Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya net bi pozitif bence hemen kan vermelisin. Kanda da güzel bir değer göreceğini düşünüyorumKızlar gebelik testim 2-3 dk böyle çıktı kan vermeli miyim çok heyecanlıyım
Baya net bi pozitif bence hemen kan vermelisin. Kanda da güzel bir değer göreceğini düşünüyorum
bugün öğleden sonra gidicem
İnşallah vardır teşekkür ederim öğleden sonra gidicemBaya net bi pozitif bence hemen kan vermelisin. Kanda da güzel bir değer göreceğini düşünüyorum
Hayırlı olsun canım, adetine kaç gün var, ovulasyon testi yapmışmıydın?Kızlar gebelik testim 2-3 dk böyle çıktı kan vermeli miyim çok heyecanlıyım
Sağolasın canım Allah razı olsun adet tarihim 3 şubattı ama ben yumurtlama testi yapmıştım 21 ocakta pikti. O nedenle ben 4 ünde yani bugün bekliyordum adetimi ama eşim çok ısrar etti test yap diye o şekilde çıktıHayırlı olsun canım, adetine kaç gün var, ovulasyon testi yapmışmıydın?
Sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım.Sağolasın canım Allah razı olsun adet tarihim 3 şubattı ama ben yumurtlama testi yapmıştım 21 ocakta pikti. O nedenle ben 4 ünde yani bugün bekliyordum adetimi ama eşim çok ısrar etti test yap diye o şekilde çıktı
Hayırlı olsun canım kan ver hemen değerini öğren artışı takip et yumurta sonrası 14. Gün mü yaptınız testi acabaKızlar gebelik testim 2-3 dk böyle çıktı kan vermeli miyim çok heyecanlıyım
Amin inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin hâlâ inanamıyorum kan vermeye gidicem birazdanSağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım.
Çok teşekkür ederim evet tam 14.günde yaptımHayırlı olsun canım kan ver hemen değerini öğren artışı takip et yumurta sonrası 14. Gün mü yaptınız testi acaba
Net gözüküyor var benceKızlar gebelik testim 2-3 dk böyle çıktı kan vermeli miyim çok heyecanlıyım
Ayy bence de çok net gebelik var gibi kan verdin miiiKızlar gebelik testim 2-3 dk böyle çıktı kan vermeli miyim çok heyecanlıyım
Evet verdim canım bu şekildeçıktı ama kan vermeye gitmeden önce peçeteye sildikçe gelen sulu pembe kan geldi. Hala daha az az geliyo bu şekilde peçeteye silince. İnşallah sağlıklı artarak devam eder dua edin lütfenAyy bence de çok net gebelik var gibi kan verdin miii
Hayırlı olsun dilerim sağlıcakla ilerler Allah’ın izniyleEvet verdim canım bu şekildeçıktı ama kan vermeye gitmeden önce peçeteye sildikçe gelen sulu pembe kan geldi. Hala daha az az geliyo bu şekilde peçeteye silince. İnşallah sağlıklı artarak devam eder dua edin lütfen
Ravbim tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşallah sizlere de inşallahÇok sevindim canım tebrik ederim, yerleşme kanaması dedikleri olabilir belki bu söylediğin inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur sen de bize dua ett
amiiinnnRavbim tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşallah sizlere de inşallah