İnnovita gebelik testi

evrem123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
22
12
18
30
Kızlar gebelik testim 2-3 dk böyle çıktı kan vermeli miyim çok heyecanlıyım 🙏

Eklentiler

• IMG_1078.jpeg
    IMG_1078.jpeg
    321,8 KB · Görüntüleme: 105
Hayırlı olsun canım, adetine kaç gün var, ovulasyon testi yapmışmıydın?
Sağolasın canım Allah razı olsun 🙏 adet tarihim 3 şubattı ama ben yumurtlama testi yapmıştım 21 ocakta pikti. O nedenle ben 4 ünde yani bugün bekliyordum adetimi ama eşim çok ısrar etti test yap diye o şekilde çıktı 🫶🏻

Sağolasın canım Allah razı olsun 🙏 adet tarihim 3 şubattı ama ben yumurtlama testi yapmıştım 21 ocakta pikti. O nedenle ben 4 ünde yani bugün bekliyordum adetimi ama eşim çok ısrar etti test yap diye o şekilde çıktı 🫶🏻
Sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım.

Ayy bence de çok net gebelik var gibi kan verdin miii
Evet verdim canım bu şekildeçıktı 🥹 ama kan vermeye gitmeden önce peçeteye sildikçe gelen sulu pembe kan geldi. Hala daha az az geliyo bu şekilde peçeteye silince. İnşallah sağlıklı artarak devam eder dua edin lütfen 🙏

Eklentiler

• IMG_1082.jpeg
    IMG_1082.jpeg
    33,7 KB · Görüntüleme: 60
Çok sevindim canım tebrik ederim, yerleşme kanaması dedikleri olabilir belki bu söylediğin 🥹 inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur sen de bize dua ett 🥲

Evet verdim canım bu şekildeçıktı 🥹 ama kan vermeye gitmeden önce peçeteye sildikçe gelen sulu pembe kan geldi. Hala daha az az geliyo bu şekilde peçeteye silince. İnşallah sağlıklı artarak devam eder dua edin lütfen 🙏
Hayırlı olsun dilerim sağlıcakla ilerler Allah’ın izniyle

Back