Innovita gebelik testi???

ahbubenn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
197
93
28
Kızlar selam Adete 5 gün var bugün innovita erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı ama bu teste pek güvenemiyorum. Aynı idrarla laboquick yaptım onda hiçbir şey yok negatif. Bir iki gün önce yine innovita yapmıştım çok çok silik vardı ama bugün yaptığım daha belirgin. Siz bu testi kullandınız mı hiç? Hep böyle silik mi çıkıyor? Gebelik olsa laboquickte de çıkar mıydı? O da hassas bir test çünkü. Bir de fena grip oldum şüpheye düştüğümden ilaç da alamıyorum

bence de alma ovulasyon testleri sürekli pozitif gösteriyor yanıltıyor ama gebelik testinde hiç öyle bir şey yaşamadım. gebe olabilirsin bence de. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

bence de alma ovulasyon testleri sürekli pozitif gösteriyor yanıltıyor ama gebelik testinde hiç öyle bir şey yaşamadım. gebe olabilirsin bence de. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
İnşallah canım hemen çıktı zaten ben çizgi görmeyince 10-15 dakika sonra atıyorum çünkü kuruma çizgisi falan boş yere kafa karıştırıyor

Sonuc ne oldu tekrar test yaptınız mı
Merhaba 2 gün gecikmeyle adet oldum maalesef bu testten birkaç gün sonra yine yaptım fotoğraftakinden daha belirgin bir çizgi çıkardı. Hayalet falan olsa neyse diyeceğim de baya belirgin çizgi çıkarıyor herkese. Bir daha almam asla

Anladım teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun inşallah

Bende birkaç tane test yaptım hep silik çizgi çıktı bugün innovita yaptım oda aynı seninki gibi çıktı bide tüm belirtilerim var ne kadar doğru bilmiyorum acayip bi kafa karışıklığı yaşıyorum şuan

Merhaba benim sonucum negatifmiş. Ama siz innovita dışında da silik çizgi gördüyseniz pozitiftir. Netleşti mi sonucunuz? umarım hamilesinizdir

Merhaba benim sonucum negatifmiş. Ama siz innovita dışında da silik çizgi gördüyseniz pozitiftir. Netleşti mi sonucunuz? umarım hamilesinizdir
Merhaba 2 gün önce gece acile kasık ağrısıyla gittim ertesi gün acil ultrasona aldılar dış gebelikten şüphelendikleri için çok şükür bişey çıkmadı ama vajinal ultrasona tekrar girdim ve çatlamam olmuş oda içeri doğru kanama yapmış buda sancıya sebep oluyormuş doktorum şuanlık beta hcgmi negatif değerlendirdi 31ine kadar beklememi söyledi şimdilik negatif ama belki pozitifi görürüz inşallah allah hepimizin kucağını en kısa zamanda doldurur 8 aydır umudumu yitirmedim bebişlerimiz en doğru zamanda gelicektir ben buna inanıyorum

Amin amin canım inşallah sen de güzel haberler alırsın, sağlığımız yerinde oldukça hayırlı vakti bekleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…