• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnnovita gebelik testi sonucu

sunflower16

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
30
10
613
İstanbul
innovita gebelik testine bir bakar mısınız?

Adet olmama 5 gün var. Bu ay biraz daha akıntı ve ağzımın tadının değişmesi gibi bir durumla karşılaşınca ovülasyon testinin yanında gönderilen testlerden birini yaptım. Böyle çıktı. Sahte pozitif olma ihtimali var mı?

Eklentiler

• IMG_8274.webp
    IMG_8274.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 62
innovita gebelik testine bir bakar mısınız?

Adet olmama 5 gün var. Bu ay biraz daha akıntı ve ağzımın tadının değişmesi gibi bir durumla karşılaşınca ovülasyon testinin yanında gönderilen testlerden birini yaptım. Böyle çıktı. Sahte pozitif olma ihtimali var mı?
bu net pozitif ki silik vs değil başka tesste yine dene doğrulanır canımm

Ayy gerçekten mi? Birkaç yerde gecikme olmadan çıkmaz yazmışlardı o yüzden kararsız kaldım. Daha reglime 5 gün var ama kan versem olur mu yine de?

Oyy maşallah canım ya tebrik ederim🥰 darısı bizlere olsun ne güzel haberler alıyoruz inşallah bir gün bende yazarım burda kızlar bende hamileyim diyee 🥲

İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun. Ama ben 2 ay neredeyse sabah akşam ovülasyon testi yapıyordum. Bu ay ne oluyorsa olsun diye biraz bıraktım açıkçası ve sonuç bu. kesinlikle stresin çok etkilediğini düşünüyorum

Gerçekten mi ben de 2 hafta falan bekleyeyim diye düşünmüştüm. Kalp atışı için 6. Haftayı beklemem lazım değil mi

Gerçekten mi ben de 2 hafta falan bekleyeyim diye düşünmüştüm. Kalp atışı için 6. Haftayı beklemem lazım değil mi
gözünüz aydın olsun gebelik var ve kese görünür kalp atışı belki duyarsınız doktorunuz cihazına bağlı durum her ihtimale karşı gidin gerekli takviyelerinizi almanız gerekir 😇

Back