Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yüz temizleme köpüğü olarak severek kullandığım 3 markadan biri Innova'dan.Hydra -foam gentle foaming cleanser bütün cilt tipleri için tasarlanmış .Güzel çok hafif bir kokusu var.Uzun pompalı kutuda.İndirimden 22 tl civarı bir fiyattan satın almıştım 3 ay önce.
Innovanın Dermocare Teen yıkama jelini ve aynı serinin kremini ve Tonic Mild (mavi renkli) toniğini kullandım bir ara. Ürünler fena değildi, herhangi bir alerjiye kızarıklığa sebep olmadı cildimde, düzenli kullanımda da etkisini gösteriyor. Ama yine de başka markalara bakmanı tavsiye ederim...
Ben de yesil yagli ciltler icin olan tonigi ve bronz bir alligi var. İkisindende memnunum ozellikle allik her gun kullanmama ragmen 1bucuk yildir bitmedi:)
göz makyajı temızleyıcısını kullandım gercekten cok guzeldı. hıcbır tahriş yapmadı cildimde veya gözümde. çok memnun kaldım ama dokusu biraz yağlıydı onun dışındaki bütün ozellıklerı iyi.
Ben de innova dermocare yağlı ciltler için olan toniğini almıştım sürekli olarak kullanmadığım için pek faydasını göremedim fakat yapısı ve kokusu çok güzel
Nutrima ürününü kendi yanık izimde kullandım yeğenim için pişik kremi olarak kullanalım dedik gerçekten çok faydasını gördük. Her evde bulunması gereken acil yardım kremi resmen teşekkürler İnnova Nutrima :)