• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu innova mobilya kullanan yok muuu???

sewil087

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
471
14
118
kılar sitelerden mobilya baktım bi tanıdık aracılığıyla yolum innova mobilyaya düştü çok begndim mobilyaları iki yatak odası özellikle aşık oldum ammaa 7bin fiyat verdler referansla gitmemize ragmen kullanan memnun olan yada olmayan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum begendiğim modelerden bulabildiğim birkaçı
$Ekran Alýntýsý1.webp$Ekran Alýntýsý2.webp$Ekran Alýntýsý3.webp$Ekran Alýntýsý4.webp$Ekran Alýntýsý5.webp$Ekran Alýntýsý6.webp$Ekran Alýntýsý7.webp$Ekran Alýntýsý8.webp$Ekran Alýntýsý9.webp

ilk mesajı ben yazmayacaktım ama neyse...sonra siniri ilk mesajı yazandan çıkarmaya çalışıyorlar yardım etmeye çalışırken sinir ediyorlar...
fiyat hariç ben beğendim çok para verip alıyorsun sonra sıkılıyorsun parana yazık oluyor yani bence öyle ama güzelmişler

ilk mesajı ben yazmayacaktım ama neyse...sonra siniri ilk mesajı yazandan çıkarmaya çalışıyorlar yardım etmeye çalışırken sinir ediyorlar...
fiyat hariç ben beğendim çok para verip alıyorsun sonra sıkılıyorsun parana yazık oluyor yani bence öyle ama güzelmişler

evet bana da çok geldi zaten en çok bgendiğim yatak odalarıydı onlar da en pahalı parçalarmış ilk defa beyaz yatak odası begendim ondan da gümledim fiyatı duyunca :)))

sadece bir oda için mi 7 ??
eğer sadece yatak odası 7000 TL bence çok ...
Ama mobilyanın tasarımı çok güzel sıra dışı benim tarzım ...

Back
X