Selülit Inneov selülit çayını türkiye ye getirtelim..

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

yedisekiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
159
0
Arkadaşlar tr. satıldığı zamanlarda çok kullandım ve çook faydasını gördüm, kullanan arkadaşlarımda aynı şekilde öyleki türkiye de bulamadığımızda 2 defa yurt dışından sipariş verdim ve şu anda kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim.

bu çayı kıllanan ve tr bulamayan arkadaşlar gelin loreali arayalım, mail atalım belki bu kadar arayıp, soran, kullanan olduğunu görürlerse yeniden getirtirler.

şu dağ çilekli yosunlu şeyi mi diyorsun canım toz halinde paketleri vardı suyla karıştırıp içiliyordu sanırım ben tadını beğenmemiştim onun ama gerçekten işe yarıyorsa içerim mecbur

bende çok faydasını görmüştüm.ama maalesef artık türkiyede bulamıyorum.aranızda bulan var mı??

kozmetikeczanesi.com da buldum 1 kutu 74.9 ama hiçbiyerde bulunmayınca korktum sahte veye tarihi geçmiş olabilirmi diye?????

sitelerde çıkıyor .ama stoklarda bulunmuyor. bulan varsa lütfen özel mesaj lardan bilgi verirseniz memnun olurum.

türkiyede aramanın bir anlamı yok,anladım.
yurtdışındaki sitelerden almayı düşünüyorum. şöyle bir gezindim baktım da...
aranızda yurtdışından sipariş verenler varsa nerden sipariş edebiliriz,tavsiyeniz var mı diye sormak istedim.
en uygun nerden edinebiliriz.
ayrıca inneov un başka ürünleri de var.. anti aging,yağlı cilt ,saç dökülmesi vs...

yurtdışından kozmetik alımlarına yasak geldi diye biliyorum. sipariş vermeden önce bir araştırın isterseniz,gümrükte sorun olmaması açısından... gerçi yanlış hatırlamıyorsam toz halinde bir üründü belki kozmetik sınırlamasına dahil değildir. ben dezamanında 3 kutu almıştım ama düzenli kullanmamıştım hatta 2buçuk kutusunu ziyan etmiştim :KK43: evde dura dura son kullanma tarihi geçmişti...

ebaydan 1 paket inneov cellulite hapını sipariş ettim.60 adet hap bana 70 küsür tl ye mal olacak.
faydası konusunda şüphem yok. zaten tozunu da önceleri çok kullanmıştım.
ilk defa ebay siparişi verdim .bunun sonucunu merak ediyorum.

paket elime ulaştı.15 günlük 60 adet hap siparişi vermiştim.5 kutu daha sipariş vermeyi düşünüyorum.

sipariş verdiğim yer ispanyada bir eczane.
15 günde geldi ancak.
2. verdiğim sipariş de polonyadan. bakalım ne zaman gelir.
maalesef türkiyedeki eczanelerde yok. o yüzden yurtdışına bağımlı olduk..

ebaydan 1 paket inneov cellulite hapını sipariş ettim.60 adet hap bana 70 küsür tl ye mal olacak.
faydası konusunda şüphem yok. zaten tozunu da önceleri çok kullanmıştım.
ilk defa ebay siparişi verdim .bunun sonucunu merak ediyorum.

merhaba bende ebayden hapını sipariş etmeyi düşünüyorum.ama siz tozu işe yaradı demişsiniz.acaba hapıda aynı etkiyi gösterdimi.ben her ikisinide kullanmadım ilk defa kullanıcam.ona göre almak istiyorum.

valla ,canım içerikleri aynı.önemli olan içerikleri ve etkisi zaten.hap formu satılıyor artık.ben 5-6 paket kullanmayı düşünüyorum.etkisi 3-4kutuda anlaşılıyor.
gerçi kişiden kişiye ve selülit derecesine göre değişebilir.
ama toz veya hap olması nın bir sıkıntısı yok bence.
dediğim gibi içeriklleri aynı.

2011 nisandan itibaren kozmetik ürünleri ve besin takviyelerinin yurtdışından alımı yasaklandı diye biliyorum. Mert, bu ürünler senin adresine direkt mi geldi yoksa gümrükten mi gidip aldın? Bir de paketin üzerindeki kağıtta ürün içeriği yazıyor muydu? Eğer satıcı ürün içeriğini doğru yazarsa geçirmezler diye düşünüyorum. TR'deki gümrük sıkıntısı konusunda bilinçli bi satıcı olmalı. O yüzden herhangi birinden almak sakıncalı olabilir. Bana bu tabletleri aldığın satıcıların isimlerini msj atabilir misin? Risk almaya değebilir :KK14:
çok konuştum, kusura bakma

2011 nisandan itibaren kozmetik ürünleri ve besin takviyelerinin yurtdışından alımı yasaklandı diye biliyorum. Mert, bu ürünler senin adresine direkt mi geldi yoksa gümrükten mi gidip aldın? Bir de paketin üzerindeki kağıtta ürün içeriği yazıyor muydu? Eğer satıcı ürün içeriğini doğru yazarsa geçirmezler diye düşünüyorum. TR'deki gümrük sıkıntısı konusunda bilinçli bi satıcı olmalı. O yüzden herhangi birinden almak sakıncalı olabilir. Bana bu tabletleri aldığın satıcıların isimlerini msj atabilir misin? Risk almaya değebilir :KK14:
çok konuştum, kusura bakma

eğer durum buysa banada satıcıların dükkan isimlerini verebilirmisin?bende alıcam ama gümrükte takılıp kalmasın boşuna.ebayde dükkan adı olarak geçiyordur mutlaka yardımlarınızı bekliyorum mert...

valla ,canım içerikleri aynı.önemli olan içerikleri ve etkisi zaten.hap formu satılıyor artık.ben 5-6 paket kullanmayı düşünüyorum.etkisi 3-4kutuda anlaşılıyor.
gerçi kişiden kişiye ve selülit derecesine göre değişebilir.
ama toz veya hap olması nın bir sıkıntısı yok bence.
dediğim gibi içeriklleri aynı.

gümrüğe takılmaması için ne yaptın.ebayde hangi dükkandan aldın.yada aldığın yeri direk link olarak paylaşabilir misin?

X