İnna

Aman gitsin. Serdar Ortaç'ın yolunda ilerliyor. Söz değişiyor müzik stili aynı.

ahaha yorumlara guldum ilahı kızlar...
ne bılıyım ben begenıyorum yaa dudagının ustundekı ben, bakışları, fızıgı felan guzel ama tabı makyajsız mutlaka sıradan...

erkek kardeşim çok düşkündür hasta oluyor bu kadına kadında çok sexi ama güzel fiziği falan

erkek kardeşim çok düşkündür hasta oluyor bu kadına kadında çok sexi ama güzel fiziği falan

Yarıçıplak birçok kadın seksi olabiliyor bence. Giyinik hali sıfır. Boy kısa, göğüs küçük, popo büyük...

Yarıçıplak birçok kadın seksi olabiliyor bence. Giyinik hali sıfır. Boy kısa, göğüs küçük, popo büyük...

valla kardeşim takip ettiği için benim pek ilgimi çekmiyo canım sadece giydikleriyle ortada geri kalanlara bakmıyorum bıle

evet ya neden bu kadar kasıyor anlamak mümkün değil. Biraz eleştirisel olacak ama klipleri de çok saçma. Ünlü olmadan önceki hallerini gördüm baya estetik yaptırmış falan şaşırdım

evet ya neden bu kadar kasıyor anlamak mümkün değil. Biraz eleştirisel olacak ama klipleri de çok saçma. Ünlü olmadan önceki hallerini gördüm baya estetik yaptırmış falan şaşırdım

Neresine yaptırmış merak ediyorum. Dudaklarını ve göğüslerini unutmuş.

Neresine yaptırmış merak ediyorum. Dudaklarını ve göğüslerini unutmuş.

yanlış hatırlamıyorsam burnu muydu neydi ama asıl dikkatimi çeken dişlerini falan yaptırmış baya değişmiş önceki hali yaşlı gibi geldi gençleşmiş sanki görünüm olarak

Bence yüzünde var kesinlikle. Çok tombul suratlı bir şeymiş. Şuan suratı öyle değil. Dişlerinde de var bir şeyler belli. Onun dışında bal rengi lens kullanıyor yada shop yapılıyor fotoğrafında. Kaşları da boya.

ay ıgrenc bunu kardeşıme izletecem sogusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…