• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları inmemiş testis

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

begxuxm21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
176
0
96
39
Gaziantep
oğlum 33 aylık inmemiş tesitisi var iki taraflı ayrıca su toplanması dedi pzt ameliyat olucak ama günler geçmiyor.Sizden ricam bu amliyatı yaptıran arkadaşlar bu süreç nasıl geçti ameliyat zormu narkoz etkisi ve taburcu süreniz.Ayrıca ameliyata geçmi kaldık kısırlık için?:14::14:

Aynı ameliyatı benim oğlumda geçirdi.Hemen hemen seninkiyle aynı dönemlerde.Çok kolay bir ameliyatı.Hatırladığım kadarıyla 30-45 dak. arasında sürdü.Genel anestezi ile yapıldı.iyileşme sürecide çok kolay oldu ameliyat olduğumuz günün akşamı eve geldik.ilk gün dışında gayet normaldi her hareketHatırladığım kadarıyla bir süre bisiklete binmesin demişti doktorumuz.Hiçbirşey içinde geç kalmamışsın canım merak etme.

Son düzenleme:
benim oğlumda 2 yaşında oğlumda da tek taraflı inmemiş testis var.benim oğlumda ameliyat olcak ben ameliyattan hiç korkmuyorum beni anestezi çok korkutuyor allah bebeklerimize sağlık versin

benim oğlumda 2 yaşında oğlumda da tek taraflı inmemiş testis var.benim oğlumda ameliyat olcak ben ameliyattan hiç korkmuyorum beni anestezi çok korkutuyor allah bebeklerimize sağlık versin

Ben ansteziden korkmuyorum Ameliyatta sonrası çok korkutuyor beni Ya Çocuğu olmazsa ben bunun vebalini nasıl taşırım:43::43::14:Allahım yardım et tüm çocuklarımıza hastalarımıza şifa ver

ben ansteziden korkmuyorum ameliyatta sonrası çok korkutuyor beni ya çocuğu olmazsa ben bunun vebalini nasıl taşırım:43::43::14:allahım yardım et tüm çocuklarımıza hastalarımıza şifa ver

merhaba önelikle çokkkkkkk geçmiş olsun diyorum rabbim seni ve tüm bu durumda olan bebeklere çocuklara yardım etsin inşallahh.. Arkadaşım teşhis nasıl konuldu bunu ayrıntılı anlatırmısın birde normal ssk ödediği hastaneleremi yoksa özel doktoramı gidiyorsunn yani demek istediğim özel doktorlar daha fazlainceliyoryaa ssk nin karşııladığı hastaneelr 15 dk genel bi kontrol ediyorr o yüzden içime kusku düşütü böyle bir sorunumuz varmı bilimyorum inşallah yokturrr napmam gerek bunu öğrenmek içinn tekrar çok geçmiş olsun diyorummm..

merhaba önelikle çokkkkkkk geçmiş olsun diyorum rabbim seni ve tüm bu durumda olan bebeklere çocuklara yardım etsin inşallahh.. Arkadaşım teşhis nasıl konuldu bunu ayrıntılı anlatırmısın birde normal ssk ödediği hastaneleremi yoksa özel doktoramı gidiyorsunn yani demek istediğim özel doktorlar daha fazlainceliyoryaa ssk nin karşııladığı hastaneelr 15 dk genel bi kontrol ediyorr o yüzden içime kusku düşütü böyle bir sorunumuz varmı bilimyorum inşallah yokturrr napmam gerek bunu öğrenmek içinn tekrar çok geçmiş olsun diyorummm..

Mrb
amin senin niye içine kuşku düştü ben aynı gün 4 cerraha götürdüm 2 de üroloji uzmanı kuzenimin arkadaşına gittik çocuk cerrahı

Back