merhabalar
Eşimde çift taraflı inmemiş testis var. Küçükken durum farkedilmiş yapılan kontrollerde testislerin böbrek altında oldugu tespit edilmiş.11 yaşlarındayken indirilmeye karar verilmiş ve yapılan ameliyatla,tetisler çok gelişmediği için göbek altına indirilebilmiş yani yerine indirilememiş.Durumumuz bundan ibaret.
Sonrasında dogal olarak bizim çocumuz olmuyor.Geçen yıl gittiğimiz Prof.Doktor bize milyonda bir şans verdi.Eşimede her 20 gunde bir olması için igne verdi. (testosteron hormonu)
Benim doktor beye sorum bu ignelerin eşime zararı olurmu ? Birde çocugumuz olmabilmesi için yapılabilecek hiç mi birşey yok.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için sperm analizimiz 0 hatta doktorumuz gerek bile duymamıstı yaptırmamıza çünkü vücut ısısında tüm spermlerin öldügünü söylemişti.Biz sanırım kök hücreyi bekleyecegiz.Doktor bey bir sorum daha var yanıtlarsanız çok sevinirim,sizce kök hücre ile çocuk sahibi olabilmek için kaç yıl daha beklemeliyiz?
Merhaba Doktor bey
Daha önce mikrotese yapılmadı eşime ayrıca testisler hala inmemiş vaziyette,eger mikrotese denenir ise testislerde yerine indirilecek sanırım dogru mu? düşünüyorum. Peki sizce mikro tesede % kaç şansımız var?
doktor bey iyi akşamlar benim oğlum şu an 10 yaşında henüz 1 buçuk 2 yaşında inmemiş testisi için ameliyat oldu ama daha anne karnındaykensol testis oluşmamış.kalıntılar temizlendi tahlile gitti çok şükür temiz çıktı.diğer taraf normal boyutunda dedi doktor .sizden öğrenmek istediğim ileride bi sorun olurmu. tek testislede çocuk sahibi olabilirmi.şimdiden cevap için çok teşekkür ediyotum.
cevabınız için çok teşekkür ederim. peki bu analizi nerede yaptırabiliriz . iyi günler diliyorum teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?