• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inmemiş testis

nermin7791

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
5
3
36
34
merhaba arkdaşlar eşim inmemiş testis amelıyatı oldu tek taraflı tup bebek denemek istiyoruz sonuçç ne olur böyle durum da olupda bebeği olan varmı lutfen yardım

Esinizin durumu dogustan boylemi? Ben en gec 2 yasina kdr o ameliyat olunmali diye biliyorum. Esiniz yeni mi oldu ameliyati?

merhaba arkdaşlar eşim inmemiş testis amelıyatı oldu tek taraflı tup bebek denemek istiyoruz sonuçç ne olur böyle durum da olupda bebeği olan varmı lutfen yardım
benim de esimde bir tarafta inmemis testis var fsh 23 testestoron 280 larda.inmeyen testis cürümus ölmus dedi kaan hoca. takip edin agri yaparsa alalim dedi.digerinden de mikro tese yapildi tabi once ilacla tedavi oldu normal cikarmi diye cikis olmadi.mikrotesede hucre bulundu tup bebek yaptik tuttu.2.5 aylik oldu.sonra kalbi durdu.sperm kaynakli olabilir denildi.simdi bir daha deneyebilirsiniz deniyor.ayni seyleri yasamaktan korkuyorum

benim de esimde bir tarafta inmemis testis var fsh 23 testestoron 280 larda.inmeyen testis cürümus ölmus dedi kaan hoca. takip edin agri yaparsa alalim dedi.digerinden de mikro tese yapildi tabi once ilacla tedavi oldu normal cikarmi diye cikis olmadi.mikrotesede hucre bulundu tup bebek yaptik tuttu.2.5 aylik oldu.sonra kalbi durdu.sperm kaynakli olabilir denildi.simdi bir daha deneyebilirsiniz deniyor.ayni seyleri yasamaktan korkuyorum
bulunmuş olması bile çok güzel uzun bir tedaviden sonra aslında olabilir canım. biz de aynı durumdayız. lütfen umutlarını yıkma... biz bu durumu 4 gün önce öğrendik düşün.. önce hrmonlara yönelik tedavi başarılı olcak diye düşünüyorum en son çare eşim için mikrotese diyorum... allah korusun çocuk olur engelli olur ya da allah büyüyünce başka acı gösterir.. o yüzden hepimiz tevekküllü yaklaşmalıyız. vakur durmalıyız. eşlerimize destek olmalıyız.

Back