Çocuk Hastalıkları ınleme sıkayetımız var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ebser

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
108
3
116
41
Muğla
kızlar merhaba bende yenı dogum yaptım guzel kızım 25 gunluk oldu acayıp gaz sıkayetımız ve uykuda ınlemelerımız var acaba sızın bebeklerde ınlemeler olmusmuydu

evet canım inleme oluyor gaz olunca daha çok ıkınma oluyor bizim öyle olmuştu

a.scevabın ıcın sagol evet gazı oldugunda ıkınmada oluyor ama ılk gunlerde yuksek sesle ınlıyordu sankı bır yerı agrıyormus gıbı sımdı bıraz daha alcak sesle ınlıyor nedenı ne olabılır kı ınlemelerı baya kafama takıldı dr sordum onemlı bırsey degıl dedı ama benı tatmın etmedı

ebser , benim bebeğimin de inlemeleri oluyor özellikle geceleri , uyuyor ama bi yandan da alçak tonda inleme sesleri geliyor..ben de dr.a sordum; bebek kakasını yapmaya ya da gazını çıkartmaya çalışırken bu sesleri çıkarması normaldir dedi..

aynen arkadaşlar,kırk günlük olduk ama inlemeler,ıkınmalar geçmedi hep var.Özellikle gaz çıkarırken oluyor.Birde pişik problemi yaşıyoruz.Altını değiştirincede oluyor.Yarın yine dr. götürücem.

ben kardeşimin ismiyle giriyorum meslegım hemşirelık selma canım ben kendı bebegıme pişik için bepanthen kremi kullanıyorum faydasıda var istersen bi dene prospektüsündede bebek bakımı her bez degişiminde uygulanıyor dıye yazıyor

her bebekte olur kızlar sorun yapmayın... gaz sikayetiniz ve kaka sorunu yasıyorsanız zinco nun bitki özlü gaz damlası var çok iyi geliyor... mestil vs ilaçlardan çok çok iyi tavsiye ederim

merhaba ben aranıza yeni katıldım.Benimde bebeğim 34 günlük hep uykusunda inliyor 15 gün öncesi de aynıydı ve biraz ateşi vardı dr götürdüm dr bizim için bebeklerde inleme önemlidir ve ateşi var dedi bizi hastaneye yatırdı. Benim bebeğimin o şikayetleri olmamasına rağmen bronşit başlangıcı demişti çok korkmuştum yatışımızın 2. günü bronşit değil dedi ve kustuğu için araştırma altına aldılar bir sürü tahliller filmler ultrasonlar falan sonuç olarak Reflü buldular ve hala kusuyor oda büyüdükçe geçecekmiş.Şimdi sizlerin yazılarını okudum da içim rahatladı bir benim bebeğim inlemiyor muş hala inlemeleri var kakasını ancak fitil yardımıyla sabah ve gece yatarken yapıyor nasıl normale dönecek bilmiyorum fitil alışkanlık yapar mı diye korkuyorum sürekli fitil koyduktan sonra kakasını yapıyor ve emdikten sonra gazını çıkarana kadar bağırıp birden kusuyor kusan bebek çok zor oluyor Allah herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…