Slm arkadaslar, cocuklugumdan beri Sagopa kajmer dinleyicisiyim, taniyaniniz vardir mutlaka. Benim derdim bi cogunuzun yaninda bi hic kalir ama benim icin önemli iste...
Nisan da avrupa turnesi var sagonun. Mübarek, benim yasadigim sehire gelmicek diye biliyorum. Diger sehirlerede bizimkiler yollamiyor. Adam ilk defa Almanyaya geliyo ve ben resmen kacircam. Eger gitmessem o hep icimde kalcak benim. Kac defa gidicem dedim, izin vermesseniz kacarak giderim ama giderim dedim sakayla gercek karisik. Ama yok bosuna heveslenme diyo annem. Nasil ikna ederim ben ya. Cok basit bi sorun ama yinede simdiden tesekkürler önerileriniz icin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok benim annem genelde evham yapar her seye. aynen yasim kücük degil. Ablamla baska sehire carsiya gitmisligim var benim. Benim anam isine geleni izin verir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben lisedeyken harçlıklarımı biriktirip Burak KUT'un kasetini almıştım.
kuzeninle oturup kaset kapağındaki tüm fotoğrafları kalp içine almıştık
hepimiz böyle dönemlerden geçtik ama aile izni olmadan sakın kaçarım giderim vs fikrine kapılmayın.
gereksiz bir çaba olacak çünkü.
merhaba bende sagopayı ilk cıktıgından buyana dinlerim koyu bi hayranıyım ama bence aiileni dinle gitme konsere...
Evanescence konseri vardı ben lise 1deyken.. Nasıl gitmek istiyordum.. Sonra bilet 300 lira olunca, babam çok pahalı deyip yollamamıştı.10 sene önce de 300 lira çooook büyük paraydı be.. Var öyle çok gitmek isteyip de gidemediğimiz yerler..
Sago tamdem tam tam tam demmmm tam demmmm!
Cok cok cok severek dinlerim senelerdir ve asla bitmeyecek bir hayranlik bu! Evliyim ve cok yakin biyere geldigi halde esim izin vermedigi icin gidememistim,hala icimde uktedir halaaa.. Ailenizin güvendigi 2 kisiyi alin yaniniza gözleri arkada kalmadan yollarlar insAllah :) benim icindz bol bol fotograf cekin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?