• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ininal kart kullanan var mı? ya da buna benzer bir kart?

xwyzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
211
24
38
merhaba, ininal kart diye birşey gördüm

pttlerde satılıyormus, tam anlamadım ama para yerıne 25 tl lık kart var mesela

100 tl lık kart var..

sanırım bir tur kontur-para kartı gibi birşey ama para yuklenebılır mı ondan cok emin değilim

bu kartın kullanıcısı olanlardan yorum bekliyorum

kredi kartımı kapattırıcam evin bereketi gitti, bir daha bankalarla da işim olmayacak inşaallah

bu anlattıgım yonteme benzer- internet sitelerinde de kullanılabilen- paypalde geçerli, markette kullanabılecegim, nakıt de cekebilecegim- banka ve finans kurumlarıyla alakası olmayan bır kart var mı?

tüm bankalarla alakamı kesiyorum inşallah

katiyen faiz- alışveriş faizi, vs vs adı altında alınan işletim ücreti vs ödemek istemiyorum
yardımlarınızı bekliyorum

merhaba, ininal kart diye birşey gördüm

pttlerde satılıyormus, tam anlamadım ama para yerıne 25 tl lık kart var mesela

100 tl lık kart var..

sanırım bir tur kontur-para kartı gibi birşey ama para yuklenebılır mı ondan cok emin değilim

bu kartın kullanıcısı olanlardan yorum bekliyorum

kredi kartımı kapattırıcam evin bereketi gitti, bir daha bankalarla da işim olmayacak inşaallah

bu anlattıgım yonteme benzer- internet sitelerinde de kullanılabilen- paypalde geçerli, markette kullanabılecegim, nakıt de cekebilecegim- banka ve finans kurumlarıyla alakası olmayan bır kart var mı?

tüm bankalarla alakamı kesiyorum inşallah
var canım öyle bir kart hatta ben kullanıyorum
d&r den aldım ben ama ptt lerde ve sanırım migroslarda da satılıyormuş
ismi paybal kart 5 tl verip alıyorsun daha sonra netten paybal hesabı açıyorsun.
internet sitelerinde de kullanılabilen- paypalde geçerli, markette kullanabılecegim, nakıt de cekebilecegim- banka ve finans kurumlarıyla alakası olmayan bır kart
teb lerden ücretsiz para yüklemesi yapabiliyorsun
migros ve ptt dedn yükleme ücreti 2 tl tebden çekim ücreti 1 tl diğer bankalardan 5 tl

katiyen faiz- alışveriş faizi, vs vs adı altında alınan işletim ücreti vs ödemek istemiyorum
yardımlarınızı bekliyorum
tatlım ben kullanıyorum bu kart sayesinde sukur bütün alışveriş sitelerinden korkmadan seyler aldım :)

arkadaşlar ozaman en avantajlısı ya da güvenilir olanı diyelim, hangisi sizce?

hepsi para cekımınde ücret istiyor mu?

2 çeşit var o zaman? paybal ve ininal ?

Bütün ön ödemeli kartları kullanmış olan bir insan olarak ininal kartı tek geçerim. MasterCard'ın geçerli olduğu her yerde alışveriş yapabiliyorsun ve bir sorun olduğu zaman müşteri hizmetleri 2 dakikada çözüyor sorununu. Faiz yok, borç yok ininal kartı şiddetle tavsiye ediyorum.

Back
X