- 24 Ekim 2011
- 269
- 271
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger diger bölümlerden netlerin iyiyse cok gerekmiyo türkçe ve tarih cografya felsefe daha agırlıklı puanlari mat azda yapsan oluriyi aksamlar arkadaslar ben inglizce öğretmeni olmak istiyorum aciktan okudugum icinde fazla bilgim yok bu konularda inglizce öğretmenligi icin ygs de matematik gereklimi hic matematik bilmiyorum temelim yok bilgisi olanlar yardimci olabilirlermi ?
matematikte hic temelim yok ama sıfır(Eger diger bölümlerden netlerin iyiyse cok gerekmiyo türkçe ve tarih cografya felsefe daha agırlıklı puanlari mat azda yapsan olur
Ya ben üç tane yapabildim benim de hic temelim yok gerekmiyo mat o kadar sen türkçe ve tarih cog ya asıl mat da yapabildigin kadar işte matin bunlara göre puanlari daha düşükmate
matematikte hic temelim yok ama sıfır(
Her ders için konu açacak mısınız?
evet noldu sakincasimi vardi? konulari takip görevi sizemi verildi?Her ders için konu açacak mısınız?
Hayır gönüllü yapıyorumevet noldu sakincasimi vardi? konulari takip görevi sizemi verildi?
evet inglizcede iyiyim kendim ilerletebilirim temelim iyiIngilizce biliyo musunuz peki?
ahahaha o zaman kolay gelsin birazdan bi konu daha acicam takipte kalın
ahahaha o zaman kolay gelsin birazdan bi konu daha acicam takipte kalın
Önemli olan lys ona daha cok agirlik verin ygs den ortalama alsanız da olur önemli olan lys yüksek olsunevet inglizcede iyiyim kendim ilerletebilirim temelim iyi
lys dil 1 mi yuksek olsun acabaÖnemli olan lys ona daha cok agirlik verin ygs den ortalama alsanız da olur önemli olan lys yüksek olsun
aynen ingilizce istiyorsan o yüksek olmalilys dil 1 mi yuksek olsun acaba
teşekkür ederim loveyourselffaynen ingilizce istiyorsan o yüksek olmali
merhabalar ben 29 yaşındayım.Üniversitede istediğim bölümü okumadığım için sürekli yeniden hazırlanmayı düşünüyorum.Eşit ağırlık okudumGeçen sene ygs de 11 matematik netiyle ingilizce öğretmenliğini kazanmıştım asıl önemli olan lys 5
Neden kazanamayasın ki ben de tm çıkışlıyım ama ilk bölümüm %100 ingilizceydi ben İngilizceyi üniversitede öğrendim. Ama bu demek değil ki sen öğrenemezsin. Lys 5 tamamen okuduğunu anlamaya ve gramere dönük bir sınav olduğundan ona yönelik çalışırsın. Piyasada çok güzel lys kitapları var. Suat Gürcan ve Rıdvan Gürbüzün test kitaplarını öneririm. Onun dışında çıkmış soruları alıp çöz. YouTube da çok güzel konu anlatım videoları da var. Kolay gelsin şimdiden. Eğer yine sorun olursa ben buralardayım.merhabalar ben 29 yaşındayım.Üniversitede istediğim bölümü okumadığım için sürekli yeniden hazırlanmayı düşünüyorum.Eşit ağırlık okudum
bsene lysye girip istanbulda özel üni kazanmayı istiyorum.
sizce değer mi ne deüşnüyorsanız puan olarka zorlaır mıyım ingilizcem çok iyi diyemem orta derece ama sınavda farklı şeyler sorucaklardır.
yönlendirmede bulunmak istyen var mıdır