- 25 Şubat 2020
- 1.447
- 1.301
- 83
- 45
- Konu Sahibi kelebek1979
merhaba kızlar
inglesina trilogy bebek arabası kullanıyorum. dışarıda arabayı sürerken bayırda aşağıya gitmesin diye tekerleğin orada bir kilit mekanizması var. bu mekanizma bozulmuş. muhtemelen bir yeri kırılmış.
bu durumda nereye başvurabilirim acaba ? tamir servisi varmı acaba ? ürünü 15ay önce gezenbebe.com'dan almıştım. nereye nasıl başvurulur bu durumda, tecrübesi bilgisi olan varmı
bahsettiğim ürün linki :
gezenbebe.com
inglesina trilogy bebek arabası kullanıyorum. dışarıda arabayı sürerken bayırda aşağıya gitmesin diye tekerleğin orada bir kilit mekanizması var. bu mekanizma bozulmuş. muhtemelen bir yeri kırılmış.
bu durumda nereye başvurabilirim acaba ? tamir servisi varmı acaba ? ürünü 15ay önce gezenbebe.com'dan almıştım. nereye nasıl başvurulur bu durumda, tecrübesi bilgisi olan varmı
bahsettiğim ürün linki :
Inglesina Trilogy Bebek Arabası - Gezenbebe.com | Bebeğinizle Gezin.
Inglesina Trilogy Bebek Arabası - Baston Puset & Baston Bebek Arabası, Bebek Arabası, Bebek Arabası & Puset, Inglesina, Inglesina Baston Puset & Baston Bebek Arabası, Inglesina Bebek Arabası & Puset, Markalar, Trilogy - 27 Ağustos 2022
![gezenbebe.com](https://gezenbebe.com/wp-content/uploads/2017/11/Gezenbebe-favicon.png)