• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İNGLESİNA kullananlar VE her konuda tecrübeli anneler

sevilenolmak

çağanımmmmmmm
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
319
2
66
Ankara
Bu bebek arabası-puset mevzusu artık bana öğğ getirdi arkadaşlar. Bu işi en kısa sürede çözüp kafamdan atmak istiyorum.Bu yüzden fikir ve önerilerinize ihtiyacım var..

Öncelikle kendi durumumdan bahsedeyim size...

Ankara'da yaşıyorum.. Ailem ve arkadaşlarım vs İstanbul'da..

Kendimde normalde çalıştığım için çok fazla çevrem yok burada.

Dolayısıyla ben öle çıkıp sürekli gezmede tozmada olan bir anne olamayacağım.. İlk 6 ay evdeyim.. Bebeğim kısmetse ağustos ortası doğacak.. 40'ı çıkana kadar zaten evde.. sonrası ise kış.. Ankara kışı meşhurdur bilirsiniz.. Yani çok fazla babasız dışarı zaten çıkamayacağım.sonrada işe başlayacağım zaten.. Haaaa sonraki yıllar Allah kerim tabi..Son olarak şuanda arabamız yok yeni sattık. Ama ergeç alınacak ..
Kısacası çok çok fazla puset kullanımı olurmu bilmiyorum şimdiden...

Bu yüzden sizce,

Pahalı birşey almaya gerek varmı ? Benim şartlarımda yani ?

Chicco liteway gibi hafif , kullanışlı ve ekonomik birşey işimi görür mü ?

Yoksaa daha uzun ömürlü düşünüp, bebeğimin rahatını da göz önünde bulundurarak inglesina gibi birşey mi almalıyım ?

Önce bu soruma yanıt bekliyorum sizlerden...

Sonrasında ise, İnglesina kullanmış olan arkadaşlardan fikir istiyorum. Şayet bu arabaya karar verirsem,

Zippy free ve Avio arasında ne fark var ?

Arabalarınızdan memnunmusunuz?

Olumlu ve olumsuz bulduğunuz yönler neler?

Ankara'da sadece 1 mağazada bulabildim onu da henüz gidip görme fırsatım olamadı. Bu yüzden yardımlarınız bana yol gösterici olacaktır. Şİmdiden teşekkür ederim...

hiç mi inglesına kullanan yok yaaa :(

Selam canım,
Bende ağustos ortası gibi doğum yapıcam senin gibi.
Bize de bir arkadaşım tavsiye ettiği için ınglesına nın zıppy free modelini aldık.
Aveodan farkı aveo travel değil yani bebeğin yüzünü sana dönük kullanamıyosun.
Onun dışında bir fark varmı bilmiyorum.
Açılıp kapanması çok kolay bir araba.
Benim ilk tercihim bu oldu.
ana kucağı çok kullanışlı ve sağlam.
Artık kullanınca anlıyacağım sana birşey olduğunu.
O yüzden verebileceğim fikir bu kadar. :))

Selamlar, chicco liteway kullanan bircok arkadasım çok memnun. Heyyula gibi pusetlerdense hafif ve az yer kaplayan bir puset olması cazip. Bunun haricinde fiyatı da ekonomik. Tam yatar özelliginden dolayı ilk aylar dahi kullanabilirsiniz. Bende bu tarz bir puset kullanıyorum, baby2gonun bir modeli. Chicco litewayin tek kötü yanı tentesi biraz daha güneşi engellese daha iyi olurmuş. Bunun haricinde eger uzun seneler kullanabileyim dersen Maclarenleri kullanan arkadaslarım memnunlar. Şık ve hafifler. İlk aylar zaten pek sık kullanılmadıgından tam yatar özelligi çokta matah birşey degil. Dedigin gibi uzun ömürlü birşey düsünüyorsan Maclaren işini görecektir. Şuanda e-bebekte indirimde :)

Selam canım,
Bende ağustos ortası gibi doğum yapıcam senin gibi.
Bize de bir arkadaşım tavsiye ettiği için ınglesına nın zıppy free modelini aldık.
Aveodan farkı aveo travel değil yani bebeğin yüzünü sana dönük kullanamıyosun.
Onun dışında bir fark varmı bilmiyorum.
Açılıp kapanması çok kolay bir araba.
Benim ilk tercihim bu oldu.
ana kucağı çok kullanışlı ve sağlam.
Artık kullanınca anlıyacağım sana birşey olduğunu.
O yüzden verebileceğim fikir bu kadar. :))

Merhabalar, öncelikle Allah sağsalim bebeğinize kavuşmayı nasip etsin, benim de kısmetse ekim ayında doğumum olacak :) ben de şu anda bebek arabası arar moddayım ve dünden beri de inglesina ile ilgileniyorum. Bana da güzel ve mantıklı geldi açıkcası, orjinal İtalyan olması da ayrıca bir artı tabii ki. ben sizden bir bilgi almak istiyorum eğer mümkünse. Arabanızı nereden ve aşağı yukarı ne kadar aldınız, ben de araştırıyorum ama sitelerde farklı farklı fiyatlar var, kimisinde ana kucağı yer almıyor. sizinki de ana kucağı dahildir diye tahmin ediyorum. aldığınız yerin fiyatı iyiyse ben de oradan almak isterim.

şimdiden teşekkür ederim, sevgiler

Merhabalar, öncelikle Allah sağsalim bebeğinize kavuşmayı nasip etsin, benim de kısmetse ekim ayında doğumum olacak :) ben de şu anda bebek arabası arar moddayım ve dünden beri de inglesina ile ilgileniyorum. Bana da güzel ve mantıklı geldi açıkcası, orjinal İtalyan olması da ayrıca bir artı tabii ki. ben sizden bir bilgi almak istiyorum eğer mümkünse. Arabanızı nereden ve aşağı yukarı ne kadar aldınız, ben de araştırıyorum ama sitelerde farklı farklı fiyatlar var, kimisinde ana kucağı yer almıyor. sizinki de ana kucağı dahildir diye tahmin ediyorum. aldığınız yerin fiyatı iyiyse ben de oradan almak isterim.

şimdiden teşekkür ederim, sevgiler

Ben İzmir'de yaşıyorum, Mina bebeden aldık.
1600 TL' ye aldık sanırım.
ama ana kucağıyla takım halinde aldık.

Back