- 30 Kasım 2010
- 853
- 2
Merhaba arkadaslar..Konuyu acmaktan baska carem kalmadi acikcasi son carem sizlerden alabilecegim yanitlar.Ben evladini kaybetmis bir anne olarak surekli yazdigim bi yer var ama su an acaip stresliyim..Nisan ayinda Ingiltereden FLR(M) icin 2. ye basvurdum cunki universitemi bitirmek icin bi muddet Turkieye Ingiltere arasi mekik dokumustum ve hali ile 2 yili tam doldurmus sayilmam Ingilterede.Bu nedenle ayni vizeye bir kez daha basvurmus oldum..Bana bugun dosyami gondermisler ancakkkk icinde pasaportumda var ve bos vize yok yaniFakat refused yani red cevabida yok sadece bana mektup yazmislar sagolsunlarDemislerki biometrik kartinizi 1 hafta 10 gun soora gonderiyoruz bekleyin eger bu muddet zarfinda elinize gecmezse bize falanca bumardan ulasin :44:Simdi ben red mi alicam yoksa bu vizeyi aldim mi demek anlamis degilim.Acikcasi okulum bitti ve burda calismaya basliicaktim Nihayet esimle duzenimizi kurabilicektik ama bu belirsizlik beni deli etti..Cunki ilk vizemi Turkiyeden basvurarak aldim ama o zaman bana pasaportumu gec ve icinde vize sticer i yapisik gonderdiler...Bilen birileri sesimi duyucak kimse var mi acaba Cok arastirdim ama bu kartin red ve olumlu olsada gonderildiini yada sadece olmuluysa gonderildiini bulamadim